Wella Professionals

Specialiseret i produkter til hårpleje, styling, farve, Wella brand tilbyder en bred vifte af produkter, der kan være med held brugt af nogen person, til alle typer af hår. Wella produkter tilbyder en særlig struktur, der giver hovedbunden til at trække vejret, uden at forværre eller berører på nogen måde i håret. Desuden, de er designet til at beskytte og pleje håret i dybden, giver det lysstyrke, shine, og hydrering.


Professionel hårpleje, bare med Wella


Wella har lanceret for første gang, et udvalg af eksklusive produkter i saloner, der efterfølgende blev bragt på markedet for offentligheden. Så, de produkter, der kan anvendes med succes, selv hjemme.

Består af flere fysiske elementer, de produkter, de udvide sin portefølje af skønhed, som giver folk mulighed for at vælge fra en bred vifte af produkter, som karakteriserer. Til hår, som mangler volumen og vitalitet Wella shampoo er et perfekt valg. For eksempel, Wella Berige Professional Shampoo med udtræk af keratin og polymerer hjælp gik hår og forhindrer spaltede hans. Rig på nøje udvalgte ingredienser, såsom uddrag af silke eller shea butter, shampoo Wella professionel har en behagelig lugt, giver håret en silkeagtig, letter kæmning og hjælper til at få glamour som diamant.


Produktet permanent fra Wella for hår farve blev første gang godkendt af European Centre for allergy Research Foundation (ECARF). Så folk fra Wella er altid sikker på kvaliteten af deres produkter, fordi de er konstant testet af de mest dygtige specialister, der siger, at det ord, i form af deres grad af effektivitet. Såsom, Wella hårfarve er berømt på grund af dens evne til at dække bedre, hvilket resulterer i en levende farver.


Wella Koleston maling hår er en pioner inden for det pågældende mærke, men også modeskabere i hele verden på grund af den brede vifte af nuancer, men fordi der lykkes bedst til at dække de hvide hår, der giver en intens farve og garanti for resultater. De fleste kunder og stylister fra hele verden trygt bruge disse produkter, såsom Wella Koleston er i top af produkter til hårpleje.


Wella Illumina Farve maling hår er et udvalg, der anvendes i saloner parfume, men i hjemmet, fordi det giver en dækning stærkt garn, hvid, tilbyder fodring, intens farve, og en naturlig glans. Produkter i denne serie kommer med en bred palet af farver, bliver på smagen af hver person.


Et innovativt produkt, der tilbydes af Wella er Wellaton maling mousse, der bringer intense nuancer og levende, uden alt for meget besvær. Produkter i denne serie er let at anvende, flyder ikke ud og trænge dybt ind i den struktur i håret, med en intens dækning af ledninger hvid. Flasken med maling, ryst godt, og derefter anvende som en shampoo, fra rødderne op mod tinderne.


For en mild dækning på op til 50% af de ledninger, hvid, Wella Color Touch maling hår uden ammoniak takket være sin ingredienser: molekyler af farve, keratin, og naturvoks, lad dit hår pæn, naturlig, sund, fuld af glans, og med reflekser af lyset uimodståelig.


Også denne brand var den første, der udgives udelukkende den første linje af produkter til mænd. Således trimmer Wella Contura er forsynet med knive af rustfrit stål og en kam aftageligt for at skabe de mest spektakulære konturer. Har et ergonomisk design, overfladebehandling af chrom, det er let og kan bruges i både professionelle saloner og i hjemmet. Det gør ikke gøre støjen, fordi den er udstyret med lave vibrationer og er meget nem at bruge.


I betragtning af, at Wella var, først og fremmest, at den virksomhed, der beskæftiger sig med fremstilling af parykker, og i øjeblikket indsamler hvert år hundredvis af pounds af hår, der anvendes til omfattende forskning i laboratorier, hvilket resulterer i sidste ende i de bedste resultater. Produkter fra Wella giver dig en masse fordele for hvert produkt i hånden er tilpasset de problemer, der kan opstå i tiden, de hjælper med at reparere ødelagte hår og nærende håret i dybden og udefra.

Så, for en skinnende hår, hydreret og velplejet, Wella produkter er altid dem, der fortjener vores opmærksomhed!


Seneste artikel


Hvordan til at holde håret Color

Hvordan til at holde håret Color

Mange kvinder vælger at ændre skyggen af dit hår fra tid til anden. Sikker på, dette er især velkommen, da de fleste af de gange, disse kvinder får selvtillid ved at foretage en sådan ændring.

Hvorfor jeg vælger at jeg tager mig af mit hår ved salon

Hvorfor jeg vælger at jeg tager mig

Elsker dit hår en smuk og sund, er det ikke? Godt, alle elsker det sunde look og silkeblød af hår. Ikke alle, men vi kan have nogle af disse ting.

10 tips og tricks til hår omhu

Tips og Tricks til hår omhu

Alle kvinder er bekymrede over at have en til at se mere smuk, og derfor appellerer til forskellige tricks eller ritualer af skønhed for, at hårpleje bør bekymre os alle.

Kort hår eller langt hår

Kort hår eller langt hår

Hvis du har langt hår, og du ønsker et kort hår, eller hvis du har kort hår, og du ønsker længe, så er det tid til at gøre en forandring. De fleste af de gange, posesoarele et krøllet hår, de ønsker glat hår, og vice versa.

Shampoo uden parabener og sulfater

Shampoo uden parabener og sulfater

Rigtig mange mennesker vælger at vaske deres hår dagligt, eller fordi de tager på i vægt hurtigt, skyldes som oplever skæl, genoprette en sådan friskhed og Brilliance.

De bedste produkter inden for hårpleje

Produkter til hårpleje

I betragtning af, at hår er en af de mest pris Accesorii af en kvinde, det skal passes og vedligeholdes med behandlinger, der er specifikke for hvert behov.

Pleje behandlinger for olieagtig hår

Pleje til fedtet hår

Fedtet hår kan behandles mere let med Natural behandlinger, og professionelle behandlinger. Den sidstnævnte giver umiddelbar resultater og har en grad af effektivitet, som er meget større.

Alt hvad du behøver at vide om hårbalsam

hårbalsam

Balsam, der bør vælges, og afhængigt af strukturen af håret, så uanset om vi har krøllet hår, ødelagt eller frataget vitalitet, er dette produktet for at få os ud af problemer de fleste af de gange.

SP Luxeoil fra Wella Professionals

SP Luxeoil fra Wella Professionals

Vi ønsker alle en fantastisk hår som modeller i reklamer, altid arrangeret, skinnende, helt lige eller bølget og med en Volume overfyldte, selv efter at de kom ud af bruseren.

Produkter fra området SP Hydrate fra Wella

System Professional Hydrate

I tilfælde af at du ikke har været til salonen er stadig god til at nyde på alle tider af et hår flot og hydreret.