Vitality's

I 1964, Vitalitet og begyndte sin aktivitet i Italien, er et lille laboratorium for kosmetiske produkter. I dag har virksomheden udvidet sin virksomhed i over 80 lande rundt om i verden og når ud til at blive en af de største virksomheder i kosmetik fra Italien.

Vitalitet s kombinerer videnskabelig forskning, innovation og være mere opmærksom på naturen og de aktive ingredienser, der skaber produkter til professionelle skønhed for dem, der følger et ritual af skønhed.


Liv i håret


Vitalitet er fortaler for en sund hovedbund, der gør produkterne tilgængelige for hver person, der ønsker en smuk hår. Dette mærke tilbyder produkter er omhyggeligt testet i laboratoriet til at give den sundhed af håret, men også sikkerhed, uanset om det handler om maling, shampoo, balsam, eller behandlinger for hår.

Efter en intens volumen, Sandheden Vitalitet Shampoo Sand Volumen er perfekt, med overlegen kvalitet.


Denne shampoo har en anti-aging effekt for kemisk behandlet hår, bekæmpelse af hårtab, hjælpe ham, og giver det volumen, glans og styrke. Dens Formel, der er beriget med en unik blanding af peptider, kraftige antioxidanter og vitaminer kampen for at genopbygge hår fra roden. Med et kompleks af gavnlige ingredienser til bekæmpelse af hårtab, den er designet med peptider, koffein, ferulic acid, vitamin E, gulerod olie, vitamin A og beta-caroten, som styrke og støtte hår i sin helhed. Også, det indeholder ikke sulfater eller parabener. Med regelmæssig brug, vil dit hår bliver stærkere, med mere volumen og vil have en til at se meget yngre ud.


Den Sandhed, Vitalitet Sandt Volume Conditioner giver intens fugt, volumen og mere glans. Det stimulerer væksten af håret, der giver det styrke og glans takket være dets ingredienser af macadamia nut oil, beta-sisterol og koffein, som er ideel til farvet hår, i sidste ende gør det overskueligt.


Vitalitet omfatter en bred vifte af nuancer af hårfarve, mere end 100 nuancer til at farve hår. For eksempel maling Vitalitet er fabrikeret i Italien, har i sin komponent, beskyttende olier, såsom jojoba, oliven olie og ris, som hjælpe med at få et nuancer især skinner. Dette ikke skader håret, og de olier, fra hvilket det er konstrueret, efterlader håret blødt og sundt.

Også, oxidant Vitalitet dye ' s permanente er specielt skabt til at få den ønskede skygge. Det har en cremet konsistens og overholde perfekt til akslen hår, der giver en lys farve i kombination med Vitalitet male hår.

Så, med Vitalitet du en del af en overlegen kvalitet til overkommelige priser.


Seneste artikel


Den rolle oxidant i farvning af hår

Den rolle oxidant i farvning af hår

Oxidant, der er erhvervet i handel er klar parat, med koncentrationer på 3%, 6%, 9% og 12%, der efterfølgende er blandet med en Powder decoloranta indtil glat.

Den bedste hårfarve uden ammoniak i 2017

hårfarve uden ammoniak

Hårpleje-og få de rigtige nuancer ofte kan skade håret, så det er nødvendigt at bruge mere Natural ingredienser og undgå dem, der har så mange kemikalier

Professionel maling hår

Profesional hår maling

Håret er de smukkeste tilbehør til en person, men også en forførende våben, så dens udseende skal være upåklagelig, hvis vi ønsker at tiltrække opmærksomhed.