Stilizeaza dine øjenbryn som en pro !

Stilizeaza dine øjenbryn


Altid øjenbryn har den rolle at forme øjnene, skabe et delikat billede, aflange og perfekt. Sørg for, at kvinder ty til alle mulige tricks, kompliceret strategier af makeup til at have den perfekte øjenbryn, men mange gange, at de ikke har den ønskede effekt, og Create et billede ugunstige. Kvinder, der ønsker en chip harmonisk og til at sætte dig på sporet af fint træk af den pige, du er nødt til at vide meget godt, hvad der er de regler, som skal følges for at opnå dette.

Inden for skønhed, betydningen af øjenbryn var virkelig intensiveret, fordi det vurderes, at dette ville være den mest underholdende indslag i ansigtet. Når det er sagt, er det vigtigt at være mere opmærksom på den cosmetizarii deres. Her er tendenserne i 2017 for at arrangere øjenbryn.

Tips fra de professionelle til Styling dine øjenbryn

I 2017 den skønhed industrien sige, at formen af øjenbryn bør arbejde i retning af Natural. Hvis sidste år, de var farvet øjenbryn, med glitter, arrangeret på forskellige måder fantezistice, ja, det år de slet ikke er på mode i disse typer af ekstravagant. Tværtimod, de specialister mener, at det ikke er tilrådeligt at kalde alle disse "fyrværkeri" til at være på mode.

I tilfælde af at du er en af de heldige kvinder, der har tykke øjenbryn, så du behøver ikke at have absolut ingen omsorg for stylister råder os til ikke at bruge maling, men til at forlade Color som Naturala. Så, vi vil sige farvel til den tendens, der drenget pande og øjenbryn ultraevidentiate, bygger i stedet på de ledninger, der er rig, fuld, men konturerne af de kvindelige. Øjenbryn skal røre en Specialist, som giver dem en smuk form, hvad du vil fremhæve dit ansigt, og at du kan styrer og derefter hjem. Henvender sig til den fugtgivende olier, som argan eller hjul; de tråde vil være skinnende og sundt, og du vil ikke være mere end børster i den ønskede form, inden de forlader hjemmet.

Er du en af de kvinder med evner, at du kan klemme kun hjem ? Tja, i dette tilfælde ville det være tilrådeligt at vide et par tricks, som vil hjælpe dig til at få smukke øjenbryn . Her er tips fagfolk :

  • Først og fremmest, hvis du ønsker et billede af den misundelsesværdige, bliver nødt til at bruge en pincet god, ren og med benene fint. Hvis det er for savtakkede eller stor, vil processen tage længere tid og vil forårsage smerte. Du er nødt til at fokusere på alle hårstrå og trække lidt.
  • Derefter, huden skal være meget pæn og glattede i omkring øjenbrynene. Når huden er sart, håret glide bedre. Hvis huden er tør, pensatul vil blive mere smertefuld. Clip-dig efter, hvad du gjorde, tog varmt vand, og det efterlader den fugtet hud. Du kan også fugte en klud i varmt vand og så lade det sidde på dine øjenbryn til 2 minutter. Vil åbne porer, hvilket gør processen mere enkel. Anvende en lotion på dine øjenbryn til at give dem den delikatesse, og gøre dem lettere at plukke.
  • Retningen af vækst af øjenbryn er meget vigtigt, når det kommer til at gøre mine øjenbryn. i de fleste tilfælde, håret vokser mod håret linje. I andre, disse kamme i flere retninger. Du er nødt til at holde det klemme i retning af hårvækst.
  • Pincet skal være påklædning det samme som en blyant, med åbning i top. At øve, vil du nødt til at lukke et par gange for at lære farten.
  • Også, det ender af pincet skal placeres i roden af håret, så skyde i retning af rod vækst. Fortsætte med at gøre dette indtil du Finish idet der fra begge øjenbryn. Nogle gange kan du rive dine øjne, og du vil føle, kløe i næsen, men det er helt normalt.

Før du begynder at Styling dine øjenbryn bliver nødt til at fastgøre det sted, hvor du skal starte. Dette er forskelligt fra den ene person til den anden, men den teknik følgende er gældende for alle. Tag et øjenbryn blyant eller en anden lang instrument og placeres i den lodrette linje i den øvre indre hjørnet af øjet i slutningen af næsen. Brug en hvid blyant til at gøre et mærke frem for det sted, hvor den passerer over øjenbrynet. Herfra skal du starte plukning. Sætte tegn en lille smule yderligere, eller tættere på. Denne teknik vil vise, hvor dine øjenbryn skal starte, men personlige præferencer kan variere. Sørg for, at du primært bruger et værktøj tynd, noget tyk du vil ødelægge plan af bygning sprancenei.

Øjenbryn buede smukt omkring øjnene gøre med sikkerheden af forskellen billede af kvinder. Så med hjælp af blyant liniaza den ydre hjørne af sprancenei med det ydre af næse-og ydersiden af iris. Markerer stedet, hvor ville nødt til at være den bue, og gentag for de andre øjenbryn. Næste, finde ud af hvor man skal ende af øjenbrynet. Denne gang sted værktøj ved det ydre hjørne af næsen til ydersiden af øjet. Markerer det sted, hvor det falder på dine øjenbryn. Her skal det være over øjenbrynet.

Tykkelsen af øjenbryn, afhænger af din ansigtsform, men også af den valgte stil eller design af dit ansigt. Så, en kvinde med store øjne bliver nødt til at Balance det med tykke øjenbryn, og hvis du har små øjne, du Balance det med øjenbrynene tynd.

Hertil kommer, at rummet mellem øjenbryn og øjne er meget vigtigt. I de tilfælde, hvor øjenbrynene er placeret på panden, top, er du nødt til at vælge den tykkere øjenbryn til at passe harmonisk ansigt, men hvis du har øjenbryn lav, tæt end øjnene, skal du vælge øjenbryn tyndere, så for ikke at lade besværligt på øjnene.

Efter stilizezi øjenbryn, kan du fremhæve formen ved hjælp af en skygge i henhold til den. Prøv den fulde Kit for at definere øjenbryn – Complete Brow Defining Kit – Ardell. Ikke brug aldrig eye shadow eller sort blyant, fordi det vil skærpe meget de ser. Brug øjen skygge eller blyant i nuancer af lys brun eller mørk, afhængigt af Color af håret.

Efter anvendelse af den skygge du vælge en gel til dine øjenbryn eller en særlig voks til efterbehandling den udseende sprancenei.

Anmeldelser (0)


Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!
    Dårligt           God
Captcha