Spray

Spray i håret, er de produkter, der er beregnet til behandling af næsten alle problem af håret. Udover det faktum, at de lugter meget behageligt, de er meget nemme at bruge og er beregnet til alle hårtyper. Også, de svarer til de behov, af håret, og med bare en spray, dit hår vil blive meget lysere hår, mere hydreret og med mere vitalitet.

I tilfælde af fedtet hår, en spray, der reducerer overskydende sebum er ideelle til, da det vil efterlade dit hår glat, blød og meget silkeblød.

Tørt hår har brug for en spray, som kan give mere fugtgivende, så det at Repair og styrker håret tråde rebel og nedbrudt. Udover det faktum, at disse spray giver håret mere glans, de gør det mere let at håndtere, fodring på det i dybden på grund af sin antioxidant ingredienser.

Spray professionel hår er ideelle, fordi de giver håret mere Volume, præcise fastspænding, men også, at de beskytter håret mod de skadelige virkninger af de eksterne faktorer, såsom varme emissioner af apparater Styling eller eksponering frekvens til sol, kulde og forurening. Med andre ord, og afbleget hår vil være en del af en pleje, som for at booke for disse sprays vil fremhæve Color, og krøllet hår, og vil give har den definition, de har brug for løkker.

Der er ingen produkter at vise in this category.