Shampoo

Shampoo er et produkt, der er meget gammel, helt tilbage fra oldtiden, i Indien, bliver brugt af stammerne. Ordet "shampoo" er en engelsk derivat fra hindi, "Chimpo", dette begreb er indført i år 1762. I hindi, "Chimpo" betyder at massere hovedbunden med håret olie. Efterfølgende dette koncept blev overtaget af Storbritannien gennem Sake Dean Mohamed, en velkendt iværksætter på det tidspunkt, Bengali.

Denne iværksætter har åbnet sammen med sin hustru et badekar med damp damp, der giver kunderne den terapeutiske massage med dette produkt. Selv om det er skabt en forvirring i denne henseende, opfinderen af shampoo var faktisk Kasey Herbert, der i 1860, at han har brugt dette koncept til at vaske hovedbunden og håret. Derefter blev de introduceret tensioactivii Natural i shampoo originale, hvilket gør det til en form for rengøringsmiddel.

Den shampoo er et rengøringsmiddel til hår og hovedbund, og den vigtigste ingrediens i sin sammensætning er vaske-og rengøringsmidler. Det er sammensat af forskellige overfladeaktive stoffer, blandt hvilke, effekten af rengøring og skummende, overfladeaktivt stof til konditionering, men også tilsætningsstoffer, som giver håret skønhed. Det er præsenteret under forskellige former: væsker, cremer, pasta eller aerosoler, men for det meste, shampoo er i flydende form. Dette produkt har en masse fordele, udover rengøring håret, det giver det mere Volume, fjerner skæl og gør det lettere at sætte op, men afhængigt af behovene i håret. Den skønhed industrien giver os forskellige shampoo, afhængig af hårtype, de problemer, som det står, afhængigt af hygiejne vaner, alder, den periode af året eller afhængig af graden af professionalisme.

Shampoo professionel, sammenlignet med de kommercielle virksomheder er i stigende grad anbefales af professionelle i saloner, fordi de er mere koncentreret end den sædvanlige, var innovative formler for hvert problem, der kan stå over dit hår og få det tilbyder resultaterne fra den første brug. At være i stand til at vælge en shampoo, efter at det er nødvendigt først at vide, hvad slags hår, vi har, eller hvilke problemer vi står over for.

I tilfælde af, at et par med de tendenser, sean, en shampoo til fedtet hår ville være den mest angivet, fordi det indeholder rengøringsmidler til rengøring, og det niveau af konditionering er en lille en, for at undgå avl i fremtiden. Effektivt der kan være grundlag for en shampoo til fedtet hår, kunne være: træet af Panama, der kæmper for at reducere seborrhea, olie falder, som har en antibakteriel virkning, tannin med den rolle, astringerende eller ler, der effektivt absorberer overskydende talg.

Shampoo til tørt hår renser blidt håret, der giver det en god condition. De ingredienser, der kan være grundlag af disse shampoo er: avocado olie, castor olie, olie-af mink eller fedtsyrer.

I tilfælde af farvet hår, shampoo til farvet hår er de mest egnet til den rolle, for at bevare den Color og Brilliance. Shampoo i denne kategori nære og styrke dele af hår fra roden og op til toppene, beskyttelse af intensiteten af Color. Den mest passende shampoo er dem, der er baseret på E-vitamin, protein, antioxidanter og UV-filtre.

Shampoo til hår vækst giver vitalitet, styrke håret og foryngende og aktiverer blodcirkulationen i hovedbunden, have gavnlige effekter mod hårtab, stimulerer på samme tid regenerering af celler.
Shampoo professional er designet til forskellige behov og til alle typer af hår, anbefales det at slippe af med de problemer, som står over for hår eller hovedbund.

Processen med pleje af hår kan være en temmelig bekostelig og kedelig. I de tilfælde, hvor shampoo og balsam er valgt korrekt, så dette kunne tage form, og vi, kvinder, vi kunne nyde et smukt og sundt hår, uden alt for mange anstrengelser.

Shampoo, der blev indført i 1930, men før, at de fleste mennesker, der bruges sæbe. Hvad er der så specielt shampoo? Godt, de er specielt designet til at fjerne talg af hovedbunden og håret. Sebum er en olie Natural produceret af hovedbunden, men er i overskud, det gør dit hår til at se mere fedtet og mere udsat for snavs. Hvis en shampoo fjerner overskydende talg fra hovedbunden og håret, så det igen er ikke godt for deres hår kan blive tør, blottet for vitalitet og meget oprørsk. Dette problem kan afhjælpes, men med hjælp fra en fugtgivende balsam, specialister siger, at vi kunne slippe af med den tørre udseendet af hår.

Den udfordring, de fleste producenter af shampoo er ikke nødvendigvis i fjernelse af sebum, men dette produkt bør forlade dit hår rent og med aircondition. Generelt er der to typer af shampoo: terapeutisk og ikke-terapeutisk. De gør de samme ting som shampoo handel, i modsætning til en terapeutisk shampoo eller professionel har den rolle, at Cleanse hår og hovedbund, men også til at pynte det på samme tid, hvilket gør det mere glansfuldt.

Shampoo professionel , anvendes til behandling af specifikke sygdomme i hovedbunden,

- såsom skæl, psoriasis, hovedbund følsomme eller tørre hår, men nogle problemer kræver, at du konsultere en hudlæge for at være i stand til at finde Solutions, der er passende. Shampoo professionel, er den mest elskede af specialister i hair Styling, men af kunderne på grund af lugten meget behagelig, på grund af den effektivitet og sidst, men ikke mindst, på grund af det faktum, at jeg ikke indeholder så mange skadelige stoffer, som de i handel, hvilket betyder, at nogle af dem er gratis for siliconer, sulfater, fosfater, og selv parabener.

Også, shampoo professionel, omfatter en bred vifte af produkter, af en overlegen kvalitet, og det er grunden til, at deres priser er lidt højere, men disse omfatter mange produkter, der tager sig af alle de behov, hår: shampoo antimatreața, shampoo til følsom hovedbund, shampoo for olieagtig hår, shampoo til tørt hår eller shampoo til Color behandlet hår. Alle disse udgør en lille del af de kategorier af professionelle produkter, der formår at tilfredsstille selv de mest krævende kunder.

De mest almindelige mærker i form af hair care kan findes på Glemis.da: Moroccanoil, Keune, Londa Professioanl, Joico, L'Oréal Professionnel eller Wella Professionals er bare nogle af de mærker, der omfatter shampoo er specifikke for alle behov i hår og hovedbund. En professionel shampoo kan koste lidt mere, men dens resultater er enestående, fordi det efterlader håret rent og forskønner hår, forbedre og tekstur.

Vores hår fortjener alt, hvad der er bedst, ingredienser som Natural og af høj kvalitet, og shampoo professionel, undlader at opfylde de fleste af disse forhold, således at de holder den bakterielle mikroflora, som er placeret på niveau i hovedbunden, med respekt for filmen lav-fedt diæt på niveau med håret. En anden fordel af shampoo professionel, der er mildere, men også mere koncentreret, så dit hår og hovedbund vil modtage den pleje, de har brug for.

Når samponeaza den hår, hovedbund skal masseres gennem cirkulære bevægelser, og programmet er lavet efter nødvendighed. Det anbefales at gøre to gange, fordi den første applikation er designet til at fjerne overskydende talg eller produkter Styling på niveau med det hår og den anden shampoo vil forsigtigt Cleanse dit hår og vil forberede sig til næste stadie i behandlingen. Også, efter at det blev anvendt shampoo, dit hår dup med et håndklæde for at undgå at beskadige overhuden af håret, og påfør derefter en balsam eller en fugtgivende maske.

Den shampoo af den handel affald foran professionel at have i deres sammensætning, en masse vand, farvestoffer, parabener eller silikoner, og det gør processen for behandling for at blive mere vanskeligt for hår og hovedbund har brug for vitaminer, mineraler, olier og agenter for behandling til at bekæmpe et bestemt problem.

Brug i dø flere gange for at apparatet af styler, samt plade af hår, krøllejern, og dye hår flere gange, vil det påvirke håret, og det er derfor, der er professionelle produkter, der er designet til hver enkelt har brug for i en del. På Glemis.da du vil have mulighed for at vælge den bedste shampoo fra de fleste kendte mærker, der matcher behovene i dit hår.

Der er ingen produkter at vise in this category.


Seneste artikel


10 behandlinger for hår vækst

hair mask, der tilberedes i hjemmet

Alle kvinder vil have langt hår, skinnende og sundt, så alt, hvad jeg kan gøre, er at henvende sig til forskellige behandlinger, der giver resultater eller ej.

Den bedste anti skæl shampoo

Den bedste anti skæl shampoo

Den bedste shampoo skæl er det dem, der er synlige resultater på kort tid. Det er derfor, når du vælger en shampoo mod skæl, du skal huske på, at de ingredienser, som det er konstrueret til.

Effektive produkter mod hårtab

Effektive produkter mod hårtab

Hårtab, forværring eller brud er et problem for rigtig mange mennesker, men dette aspekt er særdeles ubehageligt, især når håret er betragtet som et aktiv for kvindelighed.

Hårtab har nu en løsning: Nioxin

Hårtab har nu løsning

Selv om det var et problem, der står over for mænd, hårtab, er nødt til at trænge ind og blandt kvinder i en andel på 40%. I tilfælde af mænd, er dette problem genererer manglende tillid til sig selv.

Hvordan at vælge den perfekte shampoo til dit farvet hår?

pleje af farvet hår

Hvordan kan vi vælge shampoo velegnet til pleje af farvet hår? Farvet hår har brug for en Delicate care og special-og holde skyggen lyse og smukke mere tid,

Hvordan til at pleje dit hår farvet for en intens glans

Hvordan tager pleje af farvet hår

Et af de vigtigste aspekter efter farve håret er beskyttelse af håret, ved hjælp af særlige produkter til farvet hår.

Keratin behandlinger for hår pleje

Behandlinger med Keratina

En smuk hår og stærk, er enhver kvindes drøm, og det er derfor, det er nødvendigt med en speciel behandling for at genoprette hårets udseende eller Natural.

Moroccanoil shampoo og balsam anmeldelse

Moroccanoil shampoo og balsam anmeldelse

Fordelene af shampoo og balsam Moroccanoil er flere, så håret vil have en luksuriøs glans og en mærkbar forbedring. Ligesom de fleste produkter Moroccanoil, balsam indeholder argan olie,

Shampoo uden parabener og sulfater

Shampoo uden parabener og sulfater

Rigtig mange mennesker vælger at vaske deres hår dagligt, eller fordi de tager på i vægt hurtigt, skyldes som oplever skæl, genoprette en sådan friskhed og Brilliance.

Udtalelser om Nioxin

Nioxin udtalelser

Nioxin er præsenteret som værende et produkt, der giver en hovedbund og et rent hår til at hjælpe med at fjerne overskydende talg fra hovedbunden, fjerner rester, beskytter håret og reducerer brud og hårtab

Wella Brilliance shampoo og balsam

Wella Brilliance shampoo og balsam

De siger, at diamanter er de bedste venner af kvinder, og med rette. Betragtes som en filosofi, der er af luksus, diamanter er stenene mest elskede af repræsentanter for det smukke køn,

Wella Professional til et smukt og sundt hår

Shampoo og balsam Enrich Fine

Håret sundt, stærkt og skinnende, som med succes kunne klare med sammenlignelige gentages, periajelor eller anvendelse af produkter af Styling skal passes ordentligt med professionelle produkter af den højeste kvalitet.

Wella Professionals shampoo

Shampoo Wella Professionals

Fordelene shampoo er forskellige og ikke kun begrænset til at rense håret. Shampoo må handle forsigtigt i håret for at gøre det til en smuk, frisk, delikat og behagelig at røre ved