Sera

Skørt hår eller forringet behov for en løsning til at fugte i dybden. Også, farvet hår har brug for de produkter, der svarer, og fedtet hår ikke lade ham mindre. Nej, alle hårtyper, der har behov for en pleje som til bogen, og for, at de var Create sera professionelle til at give dit hår en glans og sprudlende som diamant uden at forværre.

I det følgende brug af disse sera, dit hår vil være klædt i et beskyttende lag, som beskytter mod fugt, varme, kulde eller faktorer, der er skadedyr i det miljø, som vi adlyder nogle gange uden selv at vide det. I betragtning af, at de er designet med nøje udvalgte ingredienser, Natural ingredienser, neglebånd af hår vil blive formindsket.

Hvert nummer har nu et fix for sera af professionelle hår er designet til at behandle hver opgave i hånden, uanset om det handler om skæl, om et par tendens til at ældes, om regenerering, om et hår forringet, følsom hovedbund og hår, der er electrifies. Alle disse situationer kan nu løses meget lettere gennem disse behandlinger revolutionerende.

Designet med værdifulde ekstrakter, sera synes faglig, har evnen til at genopbygge alle hår forringet, vi retter det øjeblik, de forlader det behageligt at røre ved og fuld af vitalitet.

Der er ingen produkter at vise in this category.