Parlux

Parlux er en italiensk moderne og dynamisk virksomhed, der tilbyder innovative teknologier inden for design, montage, afprøvning og støtte i form af professionelle produkter til hårpleje. Parlux samarbejder med de mest moderne frisører og opfylder de mest krævende behov, og byder på en bred vifte af professionelle produkter, der opfylder de krav, der beviser, Performance og pålidelighed.


Parlux produkter har en æstetiske design, rene linjer og enkel, som sikrer perfekt ergonomi og enkelhed i brug. Enkelhed er det vigtigste element i Parlux produkter, der er lavet af moderne materialer af høj kvalitet.


Kvalitet og holdbarhed definere Parlux produkter, sådan at hver motor af det udstyr, der garanterer mindst 2000 timers drift og maksimal effektivitet. Temperaturen kan kalibreres, de er tavse, har ingen vibrationer, som giver dem Balance. Også, de er kendetegnet ved en overlegen kvalitet, pålidelighed og opfylder de højeste internationale standarder og sikkerhedskrav, der stilles fra stærkere materialer, herunder på ydersiden.


I alle disse standarder falde og Parlux hårtørrere, der bruges af fagfolk, der tilbyder fremragende resultater. Med et moderne design, den Parlux tørretumbler fastholder sundhed af dit hår, det er ekstremt nem at bruge, med et kabel på 3 m længde. Takket være ionisk og keramiske teknologi, tørretumbler har en effekt på 2150 W, hvilket giver mulighed for en hurtig tørring, har 4 trin af temperatur, 2 hastigheder og en knap til køling.


Produktet tilbyder en tørring og perfekt pasform, og kombinerer moderne teknologi med flot design. Det er et praktisk produkt, der sikrer Performance på grund af den keramiske komponent, der frigiver ioner, der giver håret glans og et behageligt udseende.


Den mest effektive sikrer dem og Parlux hår curler , der sikrer, at få af de mest spektakulære sløjfer. Forsynet med et håndtag fast kabel-drejeknap og lys skifter, Parlux krøllejern tilbyder den bedste kvalitet og den mest smukke frisurer.


Nøjagtigheden og kvaliteten af deres ord, når det kommer til dette produkt, fordi det har evnen til jævnt at distribuere varmen på hårtotten, beskytter dem og ikke nedbrydes på nogen måde, at blive anbefalet af specialister inden for hårstyling, til at få krøller attraktiv og sexet, der ser tilbage.


Så, for et plus af glans og Performance, Parlux produkter, der er specielt designet til de mest forførende frisurer.