PAESE

Paese er et polsk mærke af professionelle produkter til gør-up , som kun bruger ingredienser af Natural oprindelse. Disse produkter kombinerer æstetik med at opretholde en sund hud, og observere ritual af Daily Care, ved at opfylde de funktioner, af hver en.


Ellers sagde, Paese, udmærker sig især ved elegance, harmoni, originalitet og ingredienser, der fugter huden, uden at en upload. De vigtigste ingredienser i den Paese produkter er: Argan Oil, ris, hane og bambus, alle af dem, kombineret med en vitamin kompleks, der giver vitalitet, i høj grad at reducere tegn på træthed.


Produkter i denne serie lykkes at hydrat, lysere og plejer huden, med en tredobbelt handling: fugter, reducerer mørke rande og spor af træthed og har en rynke effekt.


En Complete udvalg af professionelle produkter


I betragtning af, at de produkter, der henvender sig til alle hudtyper, Paese bring den skønhed ved at give make-up produkter, hvorfor gør huden til at se uimodståelig. Såsom, Paese foundation dækker meget godt, og lys, at det ideelle valg for hver type af teint.


Dette udvalg kommer med syv fonde, der er beregnet til brug for hver person, uanset de problemer, teint hhv. Hvis det handler om en kombination hud, Expert Matte Foundation tilbyder en Balance mellem de områder af ansigtet, som i T-zonen vil der ikke være flere problemer med overskydende olie, og din teint vil ikke kræve et lag af pulver til matifying.


De vigtigste ingredienser er: E-vitamin, Hyaluronic syre, microsponges mattifyngs at absorbere overskydende talg, der giver matifyng og sidst, men ikke mindst, titanium oxid, som tilbyder beskyttelse mod UV-stråler. Dette produkt indeholder ikke parabener.


Pease Long Cover er en fond, der behandlede hud er tør eller normal. Med en konsekvent lys harmonerer perfekt Color af huden, er denne foundation dækker skønhedsfejl, som gør den frisk og strålende hele dagen, uden behov for andre prikken over i ' et. Pease Long Cover fugter og beroliger hudirritationer ved hjælp af A -, C -, E-og B5-vitaminer. Produktet er nemt at bruge, og ikke efterlader mærker på tøj.


Paese Camouflage det er et produkt, som er fundet i seks forskellige nuancer, perfekt til alle hudfarver, er et ideelt grundlag, og et produkt, der er pigmenteret, der tilbyder en Natural tekstur, perfekt til at skjule sporene af rødme, pletter, poser under øjnene og rynker. Concealeren er ideel, fordi det har en Resistance stor nok, og er velegnet til alle hud type. Dens innovative ingredienser carnaubavoks fugter, og bivoks nærer huden, der ikke irit det og mindsker rynker.


Også, Paese tilbyder en bred vifte af makeup, der ikke indeholder konserveringsmidler og kan anvendes med lethed, som det lyser, reducere tegn på træthed, forbedrer mikrocirkulationen, der giver glans og skønhed i lang tid. Priserne på de produkter, der er overkommelig for enhver lomme, de produkter, der er beregnet til de mest eksklusive steder i verden.

 

Så, Paese er mærket af det perfekte valg.

Seneste artikel


Stilizeaza dine øjenbryn som en pro !

Stilizeaza dine øjenbryn

Altid øjenbryn har den rolle at forme øjnene, skabe et delikat billede, aflange og perfekt. Sørg for, at kvinder ty til alle mulige tricks, kompliceret strategier af makeup til at have den perfekte øjenbryn,

De bedste produkter af professionel makeup fra 2017

Professionel Make-up

Makeup produkter, der har optrådt siden de ældste tider, sådan som den make-up er en del af de fleste kulturer rundt omkring i verden, bliver brugt mest ofte som en måde at udtrykke social status

Hvordan at slippe af med mørke cirkler, hurtigt og sikkert

Hvordan kan du slippe af med mørke

Dette spørgsmål er ikke meget let, fordi der ikke er en universel opskrift til at hjælpe dig i denne forbindelse, men der er nogle hjem retsmidler, der kan være til hjælp.

Hvad frisører er på mode i 2017?

Hvad frisører er på mode i 2017?

Specialister anbefaler at klippe dit hår en gang i en måned eller en måned og et halvt til at holde ham sund. Kort hår har været i trend i 2016, og det ser ud som om denne ting fortsætte, og i 2017.

De bedste midler fra fonden i 2017

De bedste midler af ti

At vælge en foundation kan være en temmelig vanskelig opgave, især, som det handler om de afgørende skridt til en perfekt makeup.