Oxidanter

Oxidanter hår professional har en meget vigtig rolle i processen med at farve håret, fordi afhængigt af det får vi en nuance lysere eller mørkere. Oxidant har evnen til at fjerne pigment Natural af hår, og det er meget anvendt, især i tilfælde af, at de beslutter at ændre skyggen af hår i en lysere.

Det er bedre ikke at bruge oxidant alt for ofte, fordi dit hår kan blive mere tørt og uundgåeligt, at det vil blive endnu mere skrøbelige, så det er bedre at vente et stykke tid, før du kan søge igen.

På den anden side, hvis vi ønsker at gå til en lysere nuance, eller hvis vi gerne en Color ser vi i et katalog at være præcis det samme, og vores hår, så er vi helt sikkert brug for et oxidationsmiddel. Korrektion af en vis nuancer er kun muligt, hvis du bruger blegemiddel eller farve dit hår flere gange.

Oxidant, der er erhvervet i handel er klar parat, med koncentrationer på 3%, 6%, 9% og 12%,

som efterfølgende er blandet med en Powder decoloranta indtil glat. Oxidant hår professionel i denne handel, indeholder agenter for beskyttelse af håret, som forbedrer kvaliteten af oxidation af håret. Hvis vi ønsker at bestille en hårfarve, professionel, vil du nødt til at vide, hvad slags oxidationsmiddel at bruge. Normalt, oxidant ikke kommer bundtet med maling i håret, som det sker i tilfælde af dem, der er i handel. Således, hvis vi ønsker at vælge en mørkere nuance, en oxidant med en koncentration på 6%, vil blive indikeret, men hvis vi vil have en lysere nuance, tilkendegivet, at det ville være at hente den på 9%.

Der er ingen produkter at vise in this category.


Seneste artikel


Den rolle oxidant i farvning af hår

Den rolle oxidant i farvning af hår

Oxidant, der er erhvervet i handel er klar parat, med koncentrationer på 3%, 6%, 9% og 12%, der efterfølgende er blandet med en Powder decoloranta indtil glat.