OPI

Et selskab dedikeret til professionel skønhed, med en historie om 35 år, OPI var en familie virksomhed, som efterfølgende blev det største mærke af professionelt negle pleje fra hele verden. At være en leder i den skønhed industrien og pleje af negle, OPI har foreslået at tilbyde sine kunder produkter af høj kvalitet, bakket op af en hel gruppe af medarbejdere, hvis mål er sikkerhed for forbrugerne. OPI er anerkendt, og at den omstændighed, at det har en Complete sortiment med over 200 professionelle nuancer, hvad der giver sine kunder et højt niveau af professionalisme.


OPI - Et rigtigt spil af farver


Med forskellige produkter, OPI, lancerer hver sæson en unik palet af farver, der kan matches til ethvert outfit, og som passer til enhver kvinde. Størstedelen af de Hollywood-stjerner bruger OPI produkter, erklærer sig meget tilfreds med dem, er stjerner som Justin Bieber, Katy Perry, Serena Williams, Selena Gomez, eller Mariah Carey er blot et par berømtheder, der bruger OPI produkter.


OPI har et bredt udvalg af produkter, en børste, der gør underværker. Således PRO Bred Pensel gør neglelak til at blive anvendt meget nemt og hurtigt, uden brug af en finpudsning, at have en ensartet perfekt, og Color tørrer meget hurtigt og varer. Nuancer er varieret, for enhver smag for OPI kombinerer meget godt det klassiske og moderne, med varme nuancer og koldt, sidef og makker, indtil den voldelige eller sød, afslappet eller glam.


Den OPI negle lakker er beriget med en formel designet med ekstrakter af silke, til en Smoothing og efterbehandling der skinner, lad ikke de mangler. Neglelak ikke påvirke neglene, der ikke bliver gule, holde dem resistente og færdig. Også, det er ikke at skrælle, men det fjerner meget nemt. Neglene er klædt i nuancer, der tiltrækker sig opmærksomhed af alle, med en glød fængslende og et uimodståeligt look og en udsøgt glans.


Også, OPI stillet til din rådighed en Complete vifte af behandlinger, der styrker neglene og har til formål især negle skør og skrøbelig. OPI Nail Envy Oprindelige indeholder formler, der er beriget med protein, ekstrakt af hvede og calcium, der omdanne dine negle, og gør dem mere befæstet, stærkere og længere. På blot en måned, exfoliate negle er fuldstændig helet, anvende det hver dag i et lag, og efter en uge, fjernes med acetone og genoptage behandlingen.


OPI har logget over 200 nuancer, for hver sæson og for enhver smag. Disse produkter omfatter, romantik og forførelse, elegance og pragt, der er beregnet for alle kvinder. Med andre ord, pålidelige kilder til inspiration for mange kunstnere og elskere af den smukke.


Seneste artikel


Hvad er nail design i mode i 2017?

nail design

I top, tingene ses i en kvinde, er hendes negle, så kan vi sige, at de repræsenterer det billede af kvinden. Hvad kan være mere behageligt end en perfekt manicure som denne til at være i trend med nye trends

Den smukkeste gel negle designs fra 2017

De mest smukke nail design

Et sundt udseende af en søm er givet ved en pink nuance, gennemskinnelige og med en overflade, der er let konveks. Under neglebåndet er normalt til stede grundlag af germinativa, jeg mener det sted, som er dannet af neglen, og hvor det vokser.