Olaplex

 Med en stor succes i Amerika, Olaplex udvidet sortiment i mange andre BRITISKE saloner. Derfor, dette magiske produkt fungerer fra ydersiden til indersiden af hårtotten , resultatet bliver en dybt repareret hår. Mange berømtheder har brugt denne skønhed trick for at spare deres ødelagte hår, en af de kendte stjerner, der bliver Kim Kardashian. Hun claimes, at hun så en bemærkelsesværdig forskel i forhold til hårets struktur.

tratament Olaplex pentru par

Olaplex - som vi alle ved, vores kunder ønsker, farvet eller bleget hår, uden nogen skader.

Olaplex kan bruges på mange måder. Du kan tilføje det direkte i håret Color, kan du bruge det som en behandling, eller du kan anvende det, før Styling.

Olaplex - Historien begynder som denne: grundlæggeren Dean Christal, nysgerrig efter at forstå, hvordan skadet hår kan repareres, sammen med sit team bestående af kemikere, har indført en ny revolutionerende molekyle i skønhed industrien.

Kunne du tænke dig at forestille sig, at skader på håret og brud kan være reduceret med bare ét produkt? Godt, hvis du var skeptiske indtil nu, vil vi gerne introducere dig Olaplex. Historien begynder som denne: grundlæggeren Dean Christal, nysgerrig efter at forstå, hvordan beskadiget hår kan blive repareret, med hjælp fra hans usædvanlige kemikere team, der blev indført et nyt molekyle, der ikke var i den skønhed industrien, indtil nu.

 Specielt formuleret til kemisk behandlet hår, Olaplex har evnen til at genoprette håret sundhed, og det er velegnet til alle hårtyper. Hårtotten struktur kan være fastsat i komfort i dit hjem med hjælp af disse produkter.

 Alle vi ved, at bleget farvet Blonde hår har brug for en masse opmærksomhed og omsorg, at blive skørt og svært at vedligeholde, men ved hjælp af Olaplex produkter, vil dette problem ikke vil vare ved.

Disse produkter, der har revolutioneret til farvning af hår service er hurtigt blevet det bedste hår stabilisatorer til farvet hår. Den Olaplex system vil gendanne dit hår fuld sundhed, idet anbefalet af de største hår-Styling og farvelægning specialister.

Har du nogensinde spekuleret over, hvorfor de bedste hår saloner tale om Olaplex som værende den bedste hårpleje produkt ? Fordi Olaplex er mest anbefalede system til hår reparation, og resultaterne er mærkbar fra den første brug. Resultaterne er utrolige, fordi det giver Color forandringer, mens den reparerer beskadiget hår.


Olaplex er egnet til alle hår typer? Faktisk, det er:

Velegnet til alle hårtyper;

∙ Har evnen til at Repair beskadiget, udtyndet og skørt hår;

∙ Ved hjælp af dette Miracle produkt, vil du være i stand til at vælge den mest inspirerende Color transformationer.

Hvordan Olaplex virker?

Det anvendes i hår farve proces, resultatet bliver et sundt, beskadiget hår. Med andre ord, det forbedrer og gendanner hårets struktur, derfor er der i den farve proces hår ikke lider nogen form for forringelse. De tre faser behandling kan anvendes som en simpel mask.

Så, for en farvet hår og en dybt Repair af ødelagte hår, Olaplex er løsningen!

 

Olaplex - den revolutionerende hår behandling, der tilbydes af Glemis.com


Seneste artikel


Olaplex hjælpe dig i enhver forandring

Olaplex hjælp

De moderne kvinder, der elsker at se efter og er opmærksom på de nyeste tendenser, når det kommer til "at have stil" i form af frisurer. Vi ved alle, at den måde, hvorpå er anbragt en kvindes hår afspejle stemningen

Misfarvning uden forringelse? Ja, det kan!

Misfarvning uden forringelse?

Du har lavet den fejl at farve dit hår brunette, og du nu ønsker at komme tilbage til blond, men jeg ønsker ikke at beskadige dit hår ? Ønsker du at bringe en ændring i Color af håret med 3 toner, men jeg ønsker ikke at klippe dit hår, fordi despicarii ?

Hvordan til at vælge nuancer velegnet til blond

Hvordan til at vælge nuancer

Hvis en dag du passerer gennem mit sind, så du farve dit hår, bare for at holde på hjem at vide, at denne proces er ikke bare en stor videnskab, det er virkelig ganske simpelt.

Den revolutionære Olaplex dukkede op i butikkerne

Den revolutionære Olaplex

Bemærk, at håret er Blonde og i år 2017 en tendens i stor efterspørgsel af kvinder, der kan lide at være "ud af boksen". Læse forskellige artikler på internettet, kan vi indse, at jo flere mennesker, skrive

Ønsker du at farve dit hår, uden at det skader dit hår?

Farve dit hår uden at skade

Håret har behov for særlig pleje, især før eller efter farvning proces. Mange kvinder ønsker at ændre deres hår Color, især nu, før sæsonen starter varm.

Skift dit hår Color uden at beskadige

Ændre Color af din ha

Hvis du er en af de mennesker, der vælger at farve dit hår derhjemme, vil jeg anbefale et par tricks, og produkter, der vil hjælpe dig med at farve dit hår med succes, men også for at holde Color i live så meget som muligt.

Hvordan til at holde håret Color

Hvordan til at holde håret Color

Mange kvinder vælger at ændre skyggen af dit hår fra tid til anden. Sikker på, dette er især velkommen, da de fleste af de gange, disse kvinder får selvtillid ved at foretage en sådan ændring.

Hvorfor jeg vælger at jeg tager mig af mit hår ved salon

Hvorfor jeg vælger at jeg tager mig

Elsker dit hår en smuk og sund, er det ikke? Godt, alle elsker det sunde look og silkeblød af hår. Ikke alle, men vi kan have nogle af disse ting.

Olaplex: ny behandling-Miracle, at Repair

Miracle behandling, som Repair håret

Dette produkt har lavet ravage i saloner i Usa, og på nuværende tidspunkt er det findes i det meste af Europa, med fantastiske fordele, fordi det formår at omdanne teksturen af dit hår, der er farvet

Hvordan det virker Olaplex?

Hvordan det virker Olaplex

Olaplex er en behandling til Repair håret, bliver den største nyskabelse til behandling af beskadiget hår og skørt. Denne behandling blev grundlagt af Dean Christal