Nded

Nded er kendetegnet ved et bredt sortiment af produkter af højeste kvalitet, til en yderst fordelagtig pris. Uanset om du ønsker at gå til en salon, eller du vælger at købe deres egen Nded produkter, de er designet skønhed søm for hver person. Nded produkter er fremstillet i Tyskland, der er certificeret og anvendes i hele Europa. De er tilgængelige i en bred vifte, der er specialiseret til hver fase af negle pleje.


Perfekt manicure og langvarige


Gel negle er i tendensen for nogen tid nu, fordi det giver den fordel, at have en perfekt manicure med en Natural udseende og en særlig glød, som ikke kan opnås ved at anvende en simpel neglelakker. Gel negle kan bæres både lange og korte, hvilket giver et behageligt udseende, hvilke former personlighed.


Manicure er et spejl af en person, og uanset status eller kultur, det skal blive taget sig af korrekt. For at spare tid i redoing manicure, de ting, der kan ske mindst to gange om ugen, så der er den ulempe, at den neglelak til at fjerne, Nded tilbyder en løsning, som bør være at udnytte alle kvinder. Nded Gel UV-3/1 er lavet specielt til opbygningen af neglen, være transparent, og dette giver mulighed for realisering af forskellige mønstre på neglene, aftryk, den franske eller du kan vælge en Natural look.

UV gel er udviklet til ansøgningen til den søm, at have en gennemsnitlig massefylde og kan bruge både på spidsen, og med en skabelon. Det tørrer hurtigt, at den lampe, cirka 2-3 minutter, men tørretiden varierer afhængigt af kapaciteten af lampen. Det bruger også lag af gel - baseret eller konstruktion.


Fordelene ved UV gel negle:

- Er mere modstandsdygtige end Natural negle, der ikke vokser nok, eller eksfoliere, eller pause. Gel negle er et alternativ til at have smukke hænder og manicure pæn;

- Lange negle;

- Forskellige designs - gel giver mulighed for opnåelse af fremragende design, der er foretaget en sand kunst af Color og mønstre;

- Sikre, at den ønskede form.

- Knækkede negle kan fylde med lethed, takket være, at denne gel.


Nded UV gel, det kan anvendes både på Natural søm, på tips eller udvidelser, ikke Create den brændende fornemmelse og vigtigst af alt, ikke gul søm. Også, Color paletten er ganske bred, og med en smule talent og kreativitet, kan opnå et ægte kunst på dine negle.


Seneste artikel


Hvad er nail design i mode i 2017?

nail design

I top, tingene ses i en kvinde, er hendes negle, så kan vi sige, at de repræsenterer det billede af kvinden. Hvad kan være mere behageligt end en perfekt manicure som denne til at være i trend med nye trends

Den smukkeste gel negle designs fra 2017

De mest smukke nail design

Et sundt udseende af en søm er givet ved en pink nuance, gennemskinnelige og med en overflade, der er let konveks. Under neglebåndet er normalt til stede grundlag af germinativa, jeg mener det sted, som er dannet af neglen, og hvor det vokser.