Mary Cohr

Siden 1972, Mary Cohr kosmetik har været betragtet over tid, frugten af videnskab, for det er en af de få virksomheder i verden, der er blevet certificeret i overensstemmelse med de højeste standarder for fremstilling. Mary Cohr produkt linje, der bærer navnet på den terapeut i skønhed Madame Mary Cohr.

Den vifte af kosmetik omfatter produkter til hud skønhed, der kan bruges i både professionelle saloner og i hjemmet. Produkterne omfatter fire typer af behandlinger ideal, der synligt yngre hud. Disse omfatter behandlinger af aromaterapi, ansigts -, krops-og skønhedsbehandlinger for Men.

Selv om der ikke er nogen opskrift af unge uden alderdom, Mary Cohr produkter kan forhindre aldring, giver Hydration og fodring.

- Mary Cohr anti-rynke cremer vifte del Rynke Smoothing Creme , som forhindrer forekomsten af tegn på træthed og aldring, genskabe elasticitet af huden og tilføje lysstyrke og unge. Det beskytter også huden mod de skadelige virkninger af miljøet eller af de frie radikaler, og huden bliver yngre af dagen, hvilket giver det en lys effekt. En reel fordel cremen er, at den genskaber de døde hudceller og forbedrer elasticiteten i huden, såsom rynker bliver synligt reduceret.

- E0be9845c9467a0ff4f906b754fc532d og mattify er nu nået lettere, fordi Mary Cohr sætte til din rådighed en bred vifte af produkter til dette. For eksempel, Mary Cohr Afklaring Mati Fløde hjælpe med at regulere produktionen af olie på niveau med hud, strammer forstørrede porer og reducerer effekten af high gloss i T-zonen. Til fedtet hud og med overflader af dehydrering bruge Fugtgivende Essenser.

- Valget af en fugtgivende creme, kan være ganske vanskeligt i betragtning af det væld af produkter på markedet, men den fugtighedscreme i Mary Cohr række har en cremet konsistens, der er beregnet til at oplyse, til at absorbere fuldt ud, for at beskytte, og ikke mindst til at fugte. De har ikke parabener.

- SENSITIVE huden giver os hovedpine, ofte fordi det er temmelig kræsen og ikke kan acceptere nogen som helst produkt. Mary Cohr MultiSensitive Creme leveres til din støtte, fordi det er beriget med Natural aktive stoffer med særlige egenskaber, som beskytter huden mod stress eller skadedyr faktorer og isolerer epidermis fra eksterne aggressioner, som huden bliver mere blød og komfort er genoprettet.

Mary Cohr udvalg af cremer er afsluttet med produkter, der er designet til at fjerne makeup, urenheder. Som make-up remover Mary Cohr perfekt renser huden, bliver designet et ingredienser med tandblegning effekt, som nærer, Cleanse og fugter, alt dette takket være C-vitamin og af melanoxil.

Så for at drage fordel af de bedste ingredienser og produkter, Mary Cohr inviterer dig til at opdage den sande skønhed og pleje.

Seneste artikel


5 tricks til at slippe hurtigt af de sorte punkter

Mange kvinder tørster en jævn teint lys, frisk og uden mangler, men oftest er det ganske svært at få en perfekt teint.

De bedste cremer til Oily Skin

De bedste cremer til Oily Skin

Oily Skin er helt forskellige fra tør hud, så hvis det land, kræver Hydration, det fedt, der udskiller så meget sebum, der kan tilstoppe porerne, og dette fører til fremkomsten af bumser eller hudorme.