Maria Galland

Maria Galland mærke viser os en verden af skønhed og pleje for krop og sjæl. I en anden rækkefølge af ideer, en sand kongerige af unge, som behandling tilpasset blander sig harmonisk med de bedste resultater. Dette mærke indeholder behandlinger at forkæle dig fra top til tå med unikke behandlinger særlige behov hver person.

Maria Galland var en fransk kvinde, i trit med mode i begyndelsen af 60'erne. Med en hudlæge opdaget sammen et unikt koncept til huden til at holde det synligt yngre, fastsættelse af standard for pleje af skønhed.


Hud, en mosaik af forskelligartede behov


Behandling programmer omfatter Maria Galland mærke er beregnet for hvert område af kroppen. I øjeblikket over 10.000 skønhedssaloner bruge Maria Galland produkter, i over 40 lande. Så, gennem tradition, innovation og holdt ud, Maria Galland blevet en af de mest moderne virksomheder i den kosmetiske industri.

Så, produkter indeholder en linje af solcremer, et udvalg af make-up, en linje af behandlinger, og en række for Men. Med andre ord, Maria Galland kosmetiske produkter, der transporterer dig ind i en verden fuld af fred og ro til at nyde sindet, krop og sjæl, formår at få os til at glemme hverdagens problemer.


Maria Galland essenser er blandt de mest eftertragtede i verden takket være den dyrebare sort olie orkidé, kombineret med olie-og macadamia nødder, der tillader huden at regenerere det samme. Således vil huden få en eksotisk skønhed, og efterlader den blød og glat. Disse olier, som beskytter huden mod ydre faktorer, og ekstrakt af hibiscus, Argan Oil, fedtsyrer og kompleks bestående af fem aromatiske blomster olier hjælper med at forhindre rynker.


Disse essenser er perfekt, især når det kommer til at rejse, fordi beskytter huden mod de skadelige faktorer. Deres anvendelse på ansigt, hals og décolleté, morgen eller aften arbejde underværker for huden, hjælper det til at genvinde vitalitet og elasticitet.

Maria Galland produkter er ideelle, fordi det off

ers-løsninger til kravene huden i over 30 år, at blive en sand eliksir af ungdom. SENSITIVE og tør hud, vil det ikke være et problem, fordi produkterne af intervallet for teint tilbyder den bedste pleje, ikke irriterer huden, men også formål fugter huden.

Maria Galland behandlinger tilbyder optimale løsninger til hver hudtype. Nogle af disse behandlinger består af udformningen af masker, der er specielt fremstillet af omhyggeligt udvalgte ingredienser, der tilbyder revitalisering og glans, fugt nemt tegn på træthed.


Brand lever op til de forventninger, alle personer, fordi det omfatter behandlinger for hvert område af kroppen, såsom at alle dine sanser bliver forkælet, hvilket efterlader dig med en følelse af total afslapning, komfort og velbefindende.

Maria Galland produkter til krop tilbyder løsninger til de behov, hver hudtype, anti-cellulite produkter, Hydration og fodring og produkter, der tilbyder en Complete afslapning, inducere en tilstand af velvære.

Produkter kan købe online til overkommelige priser. Så, en række produkter supplement, som revitaliserer, plejer, blødgør og forynger huden.


Seneste artikel


Give din hud den pleje, det har brug for!

Hud pleje, afhængigt af alder

alle kvinder er smukke på deres egen måde at være på. Men med alderen rynker, jeg har tendens til at bo på vores hud, selv om vi ikke ønsker det.

10 metoder, som du kan reducere rynker

Hvordan til at reducere rynker

Lagring giver os hovedpine, når det kommer til hud, men selv om du er 20 eller 30 er godt for at forebygge visse sygdomme end at behandle dem, og her handler det om rynker.

5 tricks til at slippe hurtigt af de sorte punkter

Mange kvinder tørster en jævn teint lys, frisk og uden mangler, men oftest er det ganske svært at få en perfekt teint.

De bedste cremer til Oily Skin

De bedste cremer til Oily Skin

Oily Skin er helt forskellige fra tør hud, så hvis det land, kræver Hydration, det fedt, der udskiller så meget sebum, der kan tilstoppe porerne, og dette fører til fremkomsten af bumser eller hudorme.

Den bedste anti-rynke cremer

Bedste anti rynke cremer

Enhver kvinde, han ønsker evig ungdom, men for dette, behøver du ikke nødt til at ty til forskellige kirurgi til at virke yngre, men du er nødt til at følge et par grundlæggende trin, hudpleje