Malu Wilz

MALU WILZ er blevet en professionel mærke med internationalt ry, som bruger de produkter, make-up til enhver kvinde, der ønsker at træde ind i en verden af charmerende farver og duft erobreren, beregnet til at sætte i første omgang skønhed og inspirere til fantasi.


Dette mærke er en affyringsrampe for forskellige talenter i den art af skønhed for, at tilbyde kurser, der er dedikeret til specialiserede medarbejdere inden for dette område.


Realiseringen af en professionel makeup og innovative


Med hjælp af en bred vifte af farver, makeup er blevet en kunst, men behøver ikke at erobre nogen, hvis det ikke er produkter, der er designet specifikt til at sætte i værdi skønhed. MALU WILZ produkter tilbyder en overlegen kvalitet for perfekt pasform på teint af hver person, som enhver hud er smuk, hvis den bliver korrekt vedligeholdt. Hvis vores hud ser godt, vi har det godt, og for, at vi har brug for professionelle produkter til pleje at fremhæve alle de smukke træk, vi har.


Det perfekte cover er gjort med hjælp af MALU WILZ Camouflage , der er beregnet for alle hud typer: bleget, pigmenteret, acne og hud, der viser ar, pletter eller tatoveringer. Vandtæt og dermatologisk testet, dette produkt er egnet til SENSITIVE hud.


Også, camouflage cremen kommer i en lille beholder og på grund af den sammenhæng, det tørrer hurtigt, med en struktur i form af en pasta. Dækning er fantastisk, og de Resistance også, så denne creme ophold på dit ansigt hele dagen, især hvis det er fastgjort ved hjælp af et pulver. Camouflage creme er vandtæt og ideel til alle hudtyper.


Den form for ansøgning er ret simple, så efter den daglige rutine med omhu, ved hjælp af en spatel tage en lille mængde af camouflage, bland i håndfladerne, og ved hjælp af en latex våd svamp, og påfør jævnt, estompand til yderpunkterne, så gælder det pulver ved hjælp af en børste til Fixing produktet. Dette produkt findes i 8 forskellige nuancer og er afgørende for, at hvert øjeblik af hver dag du vil have en perfekt dækning. Har en høj grad af dækning, og produktet er forbruger hårdt, så er meget økonomisk.


Flydende foundation baseret på Hyaluronic syre formår at dække perfekt rynker, takket være dets bestanddele, således at de efter brug, teint vil se perfekt, slet ikke indlæst, og hydreret. Det er beregnet til selv SENSITIVE hud med rosacea, ar eller acne, med et dæksel, der er store nok.


MALU WILZ corrector blyant, rig på essentielle olier, fade straks de urenheder, pletter eller områder, der skal dækkes. At have en let tekstur, der formår at tilfredsstille selv de mest krævende gæster, da det giver et mat udseende og reducere overskydende sebum. Blyant er designet specielt øjet område, der giver det fulde lysstyrke. MALU WILZ pulver jegs specielt designet til kedelig hud, fedtet eller blandet, fordi det fjerner forekomsten af fedtet hud.Så, for en Color og skønhed verden, MALU WILZ produkter er anbefalet, såsom forførende læbestifter, blyanter for øjnene eller concealer, samt de produkter, der er nævnt ovenfor, repræsenterer det ideelle valg for både det daglige ritual af sig, samt til de mest eksklusive events.

Seneste artikel


Hvordan at slippe af med mørke cirkler, hurtigt og sikkert

Hvordan kan du slippe af med mørke

Dette spørgsmål er ikke meget let, fordi der ikke er en universel opskrift til at hjælpe dig i denne forbindelse, men der er nogle hjem retsmidler, der kan være til hjælp.

Hvad frisører er på mode i 2017?

Hvad frisører er på mode i 2017?

Specialister anbefaler at klippe dit hår en gang i en måned eller en måned og et halvt til at holde ham sund. Kort hår har været i trend i 2016, og det ser ud som om denne ting fortsætte, og i 2017.

De bedste midler fra fonden i 2017

De bedste midler af ti

At vælge en foundation kan være en temmelig vanskelig opgave, især, som det handler om de afgørende skridt til en perfekt makeup.