Lotion

Lotion professionelle hair udviklet til alle hårtyper for at genoprette udstråling og vitalitet. De er designet til at håndtere effektivt håret, beskytter Color og reparere spaltede spidser. Det er ikke alt, for lotioner til hår er specielt designet til at bekæmpe fugt til at forsegle neglebånd og ikke i den sidste række, til at forlade hår er mere silkeblødt og med et udseende mere frisk og sund.

Uanset om du har tørt hår, farvet hår eller tyk, specialister i skønhed, har taget sig for at formulere produkter af den højeste kvalitet til at opfylde disse behov. Hair lotion professional er beregnet til behandling af forskellige hår problemer. Lotion til tør og skadet hår, lotioner til hår, lotioner til hår, eller lotion til fedtet hår, og giver håret det look behagelig og pæn, det behov.

I betragtning af, at de er designet til alle behov i håret, lotion afbalancerer ph-værdi, fugter håret i dybden, giver det mere Volume og beskytter håret mod varme foehnului, at skabe en krop og tæthed for at opretholde den frisure.

Der er ingen produkter at vise in this category.