L'Oréal Professionnel

L ' oreal Paris er en fransk virksomhed, gamle over 100 år i den skønhed industrien, der kombinerer den nyeste teknologi med den højeste kvalitet, hvilket resulterer i en brand af skønhed, der opfylder alle de kvaliteter, for et vellykket produkt.


L ' oreal Paris er virkelig et brand i det globale skønhed med mange produkter med internationalt ry. For hver af os, L ' oréal Paris har fået en rigtig kult at hjælpe kvinden, og ikke kun til at omfavne skønheden af unikke, bæredygtig og på samme tid, og selvtillid.


Produkter til alle

Blive den største helt i verden i form af pleje-og skønhed, L ' oreal har lavet en forpligtelse til at levere en enestående teknologi i forskning, innovation og produkter af høj kvalitet til kvinder, Men, og børn.


Dette mærke er dedikere især til den mangfoldighed, der leverer produkter til alle aldre. Blandt de berømtheder, der har prøvet produkter fra L ' oreal, omfatter: Diane Keaton, Eva Longoria, Laetitia Casta, Blake Lively, Karlie Kloss, Freida Pinto, Julianne Moore, Jennifer Lopez, Lara Stone, og Doutzen Kroes.


L ' oreal brand omfatter fire store kategorier af skønhed produkter, såsom: produkter til farvning af dit hår, kosmetik, produkter til hårpleje og hudpleje. Alle disse er inkluderet i den helt kendt over hele verden.


"Fordi du er det værd"

Historien begynder med den legendariske sætning: "Fordi du er det værd!" bliver referencepunktet af produktet og gøre henvisning til vækst af selvtillid, "fordi du fortjener det" den bedste skønhedsprodukter på markedet.


L ' oreal Paris Professionel maling hår er flere end en art, så siden 1973, brandet giver en ekstraordinær glans til håret, der gør det lysere, og Color varer. Det endelige resultat af den farve er fantastisk, dybe og intense nuancer velvalgt.


L ' oréal Excellence Creme for Blonde hår er det perfekte valg for en nuance, som er tættere på den Natural hår. Også, Ekspertise Creme kommer med en behandling af den beskyttelse af håret. Blondie, der er opnået en ensartet og skinnende, og håret aldrig mister sin glans efter hver vask. For den hvide tråde, L ' oreal Excellence Creme er fremragende til en perfekt dækning. Det kommer med en palet af 30 nuancer, fra en Natural blond, indtil raffineret brun og forførende rødhåret.


L ' oreal Præference Ombre er det ideelle valg til et fashion look, som er inspireret. Såsom tips af mere lysende, og rødderne mørkere er den nye trend inden for mode blandt berømtheder og ikke kun. Farve hår derhjemme er nu blevet meget simpelt gennem dette produkt.


L ' oreal Majirel maling hår har en cremet konsistens, er let at anvende, at holde friskhed og delikatesse til en lang tid. Dette giver yderst behagelige nuancer og pigmenteret, som fuldt dækker, og håret bevarer deres styrke.


Udover alle disse produkter, der synes stor, L ' oreal Paris og tilbyder en vifte af kosmetik omfattende, som tager sig af hver hudtype. L ' oreal Paris fundament er afgørende for en daglig rutine af makeup, fordi der er en perfekt dækning, der er ensartet og lysere teint. Også, det dækker alle tegn på træthed, hvilket gør det ideelt til enhver tid af dagen.


Seneste artikel


Mirakuløse behandlinger til skadet hår

Mirakuløse behandlinger for hår

Hver dag beder vi om håret til det maksimale, hjælp hair curler, usatorul hår, krøllejern eller endda hår tørretumbler. Alle disse ting påvirker vores hår, mere eller mindre, og mindsker sundhed af dit hår,

10 tips og tricks til hår omhu

Tips og Tricks til hår omhu

Alle kvinder er bekymrede over at have en til at se mere smuk, og derfor appellerer til forskellige tricks eller ritualer af skønhed for, at hårpleje bør bekymre os alle.

Den bedste hårfarve uden ammoniak i 2017

hårfarve uden ammoniak

Hårpleje-og få de rigtige nuancer ofte kan skade håret, så det er nødvendigt at bruge mere Natural ingredienser og undgå dem, der har så mange kemikalier

Professionel maling hår

Profesional hår maling

Håret er de smukkeste tilbehør til en person, men også en forførende våben, så dens udseende skal være upåklagelig, hvis vi ønsker at tiltrække opmærksomhed.