Label.m

Label.m er det officielle mærke af hårpleje på London Fashion Week. En række inspireret af den mode, som tildeles, samt udviklet af stylister, der har til formål at levere den kreativitet af professionelle stylister fra hele verden til at opfylde behovene hos de mest krævende kunder. Mærket blev skabt i 2005, i London af Toni Mascolo og Sasha Mascolo-Tarbuck, disse, som kombinerer erfaringer med den kunstneriske ånd og udviklingen, i den sidste ende, en ny teknik, styling innovative, der sammenfatter de nyeste trends inden for hår.


Label.m - Teknologi, der sikrer de bedste resultater


Label.m kombinere ingredienser er af naturlig oprindelse og æteriske olier, med en teknologi, der sikrer et smukt hår, både indvendigt og udvendigt. Denne teknologi er blevet oprettet til brug for alle til at give den ydeevne og kreativitet i top, og resultaterne fejlfri.


Produkter Label.m kombinerer på harmonisk vis kunst og videnskab, der bliver skabt med en teknologi, der giver håret livlighed, men også med æteriske olier, der nærer og fugter i dybden. I 2005, i forbindelse med lanceringen, Label.m modtage 15 forskellige produkter, men samlingen blev senere udvidet og nåede op på over 80 produkter. De fleste af dem ikke indeholder parabener eller natriumchlorid, er beregnet til at rense, for at fugte, at skabe og at fuldføre. Den innovative struktur Label.m tilbyder terapi til foryngelse, økologiske hvad giver gik håret, men en samling af lys blond giver et strålende udseende.


De produkter, den vifte Udrensning renser håret og giver det den balance, den har brug for. For eksempel, Blid Rensende Shampoo indeholder soja og protein fra hvede, vanilje, søde ærter og ribs, som stimulerer håret, der giver det glans og vitalitet. Label.m Deep Cleansing Shampoo fjerner overskydende talg tak til de uddrag af mint, eucalyptus og tea tree olie naturligvis fjerne rester, og den hvede, soja protein, og bambus styrke håret. Også disse produkter er designet til at beskytte håret fra UV-stråler og eksterne faktorer.


Fugt og næring til håret er opfyldt på grund af den vifte Tilstand, der efterlader håret rent, stærkt og synligt sundere. Label.m Fugtgivende Conditioner med aloe, echinacea, og ekstrakt af ribs beskytter håret mod varme og UV-stråler, hvilket giver den lysstyrke, fugtgivende og nærende, takket være dens ingredienser.


Området er Skabt specielt designet til at beskytte og for at skabe hår egen stil, og giver det mere volumen. Label.m Curl Creme, for eksempel, er et produkt, der sikrer, at dit hår personlighed, der definerer krøller og bølger, tak til jojoba olie, ekstrakt af klid og solsikke, som giver håret et behageligt udseende, intens hydrering, og beskyttelse mod UV-stråler.


Komplet sortiment tilføjer et plus af stil, ynde produkter, dynamik og høj ydeevne, som sikre at håret bevarer, ekstra glans og kontrol ledninger af rebel. Således serum til kontrol ledninger, oprørske, Frizz Control Serum, takket være en speciel blanding af silikone, der sikrer maksimal kontrol og en intens glans dit hår tørt og udpint, at forbedre den synlige udseende.


Så, et komplet sortiment for en komplet pleje!