Kits

Kit professionelle hjemmesider er dem, der kan gøre dit hår ser fantastisk til, som de vil give dit hår den unikke ritual for pleje af den omstændighed, at håret vil være en del af en rengøring i forvejen, men og en Hydration og korrekt, og dermed opfylder alle kravene i håret.

Hvorvidt vi har problemer med en skadet hår, tørt eller fedtet, fuld af skæl og mangler Volume, som nu heldigvis er der Solutions for alle disse problemer. Også, når vi bruger plade eller hår curler, vores hår vil se meget godt, fordi det vil være som, og hvordan ville vi være tilbage på salonen, men effekten af disse enheder Styling desværre er meget skadeligt for håret fordi den varme emissioner vil påvirke strukturen og i sidste ende vil føre til et hår nedbrudt og uden glans.

I dette tilfælde, de masker, fugtighedscreme eller spray beskyttende bør ikke gå glip af arsenal af enhver kvinde, fordi disse produkter vil give dit hår den Hydration det behov, og sidst, men ikke mindst, vil beskytte håret mod de skadelige virkninger af faktorer i omgivelserne.

At være en del af en Complete grooming, med produkter fra samme serie, alt hvad du skal gøre, er at købe en af Kit de specifikke behov i dit hår.

Der er ingen produkter at vise in this category.


Seneste artikel


Den Kit Kerastase - innovation til beskadiget hår

Den Kit Kerastase

Den skønhed af hår er en grund til at "misundelse" mødtes meget ofte mellem kvinder. Alle de ønsker langt hår, sund, skinnende og meget flot. Men de fleste af de kvinder, der vælger at bruge produkter, der misbruger struktur i håret.