Keune

 

Keune er mærket af elegance og kreativitet. På verdensplan frisører kræver høj kvalitet og moderigtige hårplejeprodukter. Dette er hvorfor Keune har altid været engageret i at skabe kvalitet hår pleje produkter. Keune ' s principper har vist sig at være meget vellykket. Deres produkter er eksporteres til hele verden og mere end 10.000 hår stylister bruge Keune er af høj kvalitet professionel hårpleje produkter.

Trin 1: Rengøring gøres forsigtigt for at forberede håret for behandling;

Trin 2: Konditionering: håret bliver plejet og Natural funktion af hovedbunden er restaureret

Trin 3: Styling: håret er forberedt til Styling produkter

Kvalitet Keune siden 1922

Grundlagt i 1922, i Holland, Keune er den største producent af hårpleje produkter til den professionelle salon industrien. Keune ' s internationale hovedkvarter, laboratorier og fabrikker beliggende i Soest. Dette er, hvor alle Keune ' s produkter er skabt, udviklet og er produceret før de er leveret i mere end 70 lande.

 

Produkter Keune ikke bruger ingredienser af animalsk oprindelse, dette gør det 100% vegansk.

"Din fremtid er vores fremtid" er den slogan Keune, hvilket betyder, at disse produkter er fremstillet til at opfylde de behov og ønsker de mest krævende kunder.

Haircoloring produkter ikke forårsage irritation og har en reduceret risiko for at udvikle allergi. Også produkter fra Så Ren Natural Balance Ammoniak ikke indeholder ammoniak og er især skabt til mennesker, der lider af irritation eller allergi. Keune haircolor dækker 100% grå hår, er langtidsholdbare, fugter, beskytter mod UV stråler og ikke indeholder PPD (Paraphenylenediamine). De mange forskellige farver giver dit hår et behageligt udseende, have mulighed for at vælge til brun, rød, blond eller mørk-håret nuancer.

Keune Shampoo renser hovedbunden, ikke irriterer hud, der har en behagelig duft og holder Color farvet hår i lang tid. De resultater, der er synlige, da den første uge, fordi huden af hovedet vil ikke peel off som før. Selv i tilfælde af dårligt vejr, Keune produkter er ideel. Defrizz Shine Serum, der styrer den enkelte tråde og efterlader håret sundt.

Keune Color Brillianz Conditioner er en plejende balsam , der beskytter Color behandlet hår. Det indeholder Solamer UV-beskytter og Solsikke Ekstrakt, som beskytter håret Color. Det indeholder også LP300, en Color stabilisator, der øger holdbarheden af hair Color. Polymerer og silke proteiner, der gør håret nemt at frisere, resultatet er en silkeblød og skinnende hår.

Vital Nutrition Mask er en plejende og fugtgivende maske for ødelagte hår. Aktive ingredienser, der fugter den indre hårets struktur mens danner en barriere omkring beskadigede områder, gendannelse og revitaliserende understregede tråde. Håret er beskyttet mod dehydrering, skader på miljøet, og skadelige UV-stråler. Denne luksuriøse behandling forbedre elasticitet, beroliger beskadiget indsatsområder, styrker og tilfører glans.

Så, Keune er den art af skønhed hår.


Seneste artikel


Du ønsker et glat hår og skinnende ? Her er de tips.

Du ønsker et glat hår og skinnende ?

En stor del af kvinder, der vælger at gå regelmæssigt dit hår med den plade. Vi alle ved, hvor skadelige er de enheder, med indtagelse af varme, men det er meget vigtigt at vide, hvordan man bruger dem, og dermed få det perfekte resultat.

Professionelle produkter vs. produkter sædvanlige

Professionelle produkter vs. produkter

Alle kvinder, der ønsker et smukt og sundt hår, for det er en af de stærke sider af smukke kvinder. For at komme dette er virkelig nødt til at investere i kvalitet, professionel

10 tips og tricks til hår omhu

Tips og Tricks til hår omhu

Alle kvinder er bekymrede over at have en til at se mere smuk, og derfor appellerer til forskellige tricks eller ritualer af skønhed for, at hårpleje bør bekymre os alle.

Shampoo uden parabener og sulfater

Shampoo uden parabener og sulfater

Rigtig mange mennesker vælger at vaske deres hår dagligt, eller fordi de tager på i vægt hurtigt, skyldes som oplever skæl, genoprette en sådan friskhed og Brilliance.

Årsager til hårtab: Solutions og behandlinger

Årsager til hårtab

Rigtig mange kvinder er udsat for hårtab og udtyndende hår står over for flere og flere mennesker, uanset om det er kvinder eller mænd.

De bedste produkter inden for hårpleje

Produkter til hårpleje

I betragtning af, at hår er en af de mest pris Accesorii af en kvinde, det skal passes og vedligeholdes med behandlinger, der er specifikke for hvert behov.

Pleje behandlinger for olieagtig hår

Pleje til fedtet hår

Fedtet hår kan behandles mere let med Natural behandlinger, og professionelle behandlinger. Den sidstnævnte giver umiddelbar resultater og har en grad af effektivitet, som er meget større.

Alt hvad du behøver at vide om hårbalsam

hårbalsam

Balsam, der bør vælges, og afhængigt af strukturen af håret, så uanset om vi har krøllet hår, ødelagt eller frataget vitalitet, er dette produktet for at få os ud af problemer de fleste af de gange.

10 regler for et smukt hår

10 regler for et smukt hår

Hår er meget mere følsom over for solen, så den tørre, vil blive langt mere porøs, og fedtet vil opfede meget hurtigere, på grund af øgede temperaturer, der vil få sved.

Keratin behandlinger for hår pleje

Behandlinger med Keratina

En smuk hår og stærk, er enhver kvindes drøm, og det er derfor, det er nødvendigt med en speciel behandling for at genoprette hårets udseende eller Natural.