KAY PRO

KAY PRO er et italiensk mærke af produkter til hårpleje og Scalp, med Natural ingredienser, og med den nyeste teknologi, som giver skinnende hår. Produkterne kan anvendes både i salonen og i hjemmet.

KAY PRO produkter er meget effektive til at puste nyt liv i håret, det regenererer, giver mere Volume og bekæmpelse af skæl og fedtet hår.


Også de produkter, der indeholder innovative ingredienser, der hjælper håret i enhver situation. Olie, macadamia nødder, Argan Oil, honning, vitaminer, Keratin eller Collagen er blot et par af de ingredienser, der bidrager til fornyelse og vedligeholdelse af sundhed af håret.


KAY PRO til alle hårtyper


I betragtning af, at KAY PRO produkter, der nærer håret, KAY PRO Argan Oil er perfekt til tørt hår, eller et skrøbeligt, at være en nærende behandling, der øger Brilliance of den Color. Det anvendes i vådt hår eller tørt.


En anden behandling, som har i sin sammensætning Argan Oil er KAY PRO olie spray , som genopretter og fugter tørt eller kedeligt hår, og efterlader det skinnende og blødt. Det er ikke fedtet, absorberer det helt og beskytter håret mod luftfugtighed. Anvende det på dit hår vådt eller tørt, før Styling for intens glans og Hydration i dybden.


Alle KAY PRO række Argan Oil det er en del af den fugtgivende maske og nærende, med Argan Oil, som gendanner ødelagte hår, styre det, revitaliserer og forlade ham let Styling, silkeblødt og skinnende. Det anvendes i vådt hår, og fordeler ved hjælp af en kam gennem håret. Tid: 2-3 minutter, og derefter skylles.


Et produkt, som effektivt genskaber håret fra roden til spidserne er KAY PRO serum med argan oil, jojoba olie og solsikke olie, der forhindrer dannelsen af frie radikaler, omstrukturerer håret og plejer i dybden.


KAY PRO tilbyder shampoo til alle hårtyper, som iColori KAY PRO shampoo, der er ideel til enhver hårtype takket være dens formel, designet til at udtrække silke protein i mælk og hvede, der renser håret i dybden, efterlader det skinnende og befæstet.

Også, for synes forringet, falmede eller gulnet, KAY PRO kommer op med en løsning, handler det om KAY PRO Anti-Yellowing Shampoo med vin ekstrakt og protein af silke. Det genopretter gulnet eller falmet hår på grund af violet pigment.

 

Blond hår vil være pæne nu, med hjælp af KAY PRO Lysning Shampoo, som giver skinnende hår, der blidt renser og forhindrer oxidation. Shampoo tilintetgjør refleksioner af den gule, hvilket gør den ideel til gråt eller hvidt hår. Det anvendes umiddelbart efter hårvask og lad det at handle i 2-3 minutter, og derefter skylles. I sidste ende, vil håret blive mere hydreret, blankere og silkier.

 

Den Argan Oil er til stede i KAY PRO Argan Skat Shampoo , der beskytter dit farvede hår, kemisk behandlet eller livløs. På grund af den blanding af olier udvundet af argan -, solsikke-og jojobaolie, KAY PRO Argan Skat Shampoo efterlader skinnende hår, blød og fuld af liv.


Så, håret er genfødt ved hjælp af KAY PRO!

Seneste artikel


Om masker og professionelle Natural for hår

Hair mask professionel

For hår vækst, vi altid har muligheder, men ikke alle har en positiv effekt i denne sammenhæng. Der er mange behandlinger, der koster en masse penge, men jeg kan ikke love dig, mirakuløse resultater.

Alt hvad du behøver at vide om hårbalsam

hårbalsam

Balsam, der bør vælges, og afhængigt af strukturen af håret, så uanset om vi har krøllet hår, ødelagt eller frataget vitalitet, er dette produktet for at få os ud af problemer de fleste af de gange.

10 regler for et smukt hår

10 regler for et smukt hår

Hår er meget mere følsom over for solen, så den tørre, vil blive langt mere porøs, og fedtet vil opfede meget hurtigere, på grund af øgede temperaturer, der vil få sved.

Keratin behandlinger for hår pleje

Behandlinger med Keratina

En smuk hår og stærk, er enhver kvindes drøm, og det er derfor, det er nødvendigt med en speciel behandling for at genoprette hårets udseende eller Natural.