Joico


Grundlæggende del af håret er Keratin med de 19 aminosyrer, så den vigtigste ingrediens af Joico produkter er Keratin , som har den rolle at fastholde og styrke håret, som en behandling ægte til deres hår.

Den vifte af produkter, Joico opretholde et sundt og skinnende hår, handler også om håret skørt og mangler glans. Joico produkter, hjælpe dit hår, selv efter Styling, deres effekt er synlig med det samme, uanset om det er malet eller vasket.


Men for at fastholde smukt hår på en lang periode af tid, der beskytter dem fra Styling produkter, som er skadelige eller ugunstige vejrforhold. Det vigtigste formål med Joico produkter er at "klæde" hår og for at holde kunderne glade og tilfredse.


Joico professional Shampoo og Conditioner, sætte dit hår i en behagelig lugt, giver det smidighed og naturlighed. Shampoo, gendannes den oprindelige tilstand af håret, øget sin målbar styrke og give dem et dække af beskyttelse for fremtiden. Det er det perfekte valg til fint hår og mangler glans, takket være en creme-baseret formel, der nærer i dybden.


Denne formel fungerer præcis på de beskadigede områder af Scalp, udfylde det samme de aminosyrer, der går tabt, giver elasticitet, styrke og glans, gennem en perfekt kombination af antioxidanter, såsom: kompleks af Natural peptider, Keratin, silikone, E-vitamin og aloe vera. Than Joico conditioner er den perfekte valg for alle, fordi det indeholder en unik formel, der ikke efterlader blødt hår, rig og intenst fugtet.


For den bedste beskyttelse og Repair hår, Vero K-Pak hår maling er den eneste permanente maling, der genopbygger håret. Dette system, tilbedt af mange specialister i art of beauty tilbyder resultaterne af intens Color lang sigt. Den blanding af Color i varme toner og har kreativ frihed fantastisk at bestemme oplevelsen af en levende staten, gennem en unik formel, som genskaber maksimal glans og en Natural se, er det perfekte valg til alle typer af hår.


Nye Joico LumiShine maling hår omdanne dit hår, giver det lang levetid, fantastisk glans og garanteret sundhed. Håret vil blive dobbelt så lyst end før, 100% fed og hydreret, låse den væk fra fugt og eksterne faktorer, der kunne skade. Tre enkle trin til en fantastisk Color: høring, formulering og gennemførelse. Den Joico maling hår har en fantastisk duft, som er en perfekt kombination af molekyler der hjælpe med at neutralisere ammoniak i luften, samt de særlige nuancer af bergamot, iris og sandeltræ.


Lyse Color med Joico


Joico at overskride sine grænser på den dag, fordi det kombinerer styrken af moderne videnskab med sin ingredienser, der nærer, beskytte og genopbygge hår og neglebånd til cortex. Alle produkter i Joico række afspejler ægte integritet og passion for sundt hår, skal udsættes i verden, en smuk hår, der flirter med videnskab og teknologi.


Den art af smukke hår, har et navn: Joico

 

Joico produkter, der ikke behøver nogen introduktion for mere end tre årtier, har de sørge for, at dit hår ser fejlfri. De er formuleret af de bedste eksperter i håret Styling, og derfor matcher de bedste funktioner.

 

Hvert produkt i hår pleje er omhyggeligt formuleret til at svare til kundernes behov og besvare alle hår typer.

Seneste artikel


Professionelle produkter vs. produkter sædvanlige

Professionelle produkter vs. produkter

Alle kvinder, der ønsker et smukt og sundt hår, for det er en af de stærke sider af smukke kvinder. For at komme dette er virkelig nødt til at investere i kvalitet, professionel

10 tips og tricks til hår omhu

Tips og Tricks til hår omhu

Alle kvinder er bekymrede over at have en til at se mere smuk, og derfor appellerer til forskellige tricks eller ritualer af skønhed for, at hårpleje bør bekymre os alle.

Produkter til krøllet hår

Produkter til krøllet hår

Folk med krøllet eller bølget hår anses for at være velsignet ved at eje denne type af hår. For dem, der ikke ved, hvordan at opretholde sådan et hår, at det kan virke temmelig simple

Shampoo uden parabener og sulfater

Shampoo uden parabener og sulfater

Rigtig mange mennesker vælger at vaske deres hår dagligt, eller fordi de tager på i vægt hurtigt, skyldes som oplever skæl, genoprette en sådan friskhed og Brilliance.

Årsager til hårtab: Solutions og behandlinger

Årsager til hårtab

Rigtig mange kvinder er udsat for hårtab og udtyndende hår står over for flere og flere mennesker, uanset om det er kvinder eller mænd.

De bedste produkter inden for hårpleje

Produkter til hårpleje

I betragtning af, at hår er en af de mest pris Accesorii af en kvinde, det skal passes og vedligeholdes med behandlinger, der er specifikke for hvert behov.

Alt hvad du behøver at vide om hårbalsam

hårbalsam

Balsam, der bør vælges, og afhængigt af strukturen af håret, så uanset om vi har krøllet hår, ødelagt eller frataget vitalitet, er dette produktet for at få os ud af problemer de fleste af de gange.

Den rolle oxidant i farvning af hår

Den rolle oxidant i farvning af hår

Oxidant, der er erhvervet i handel er klar parat, med koncentrationer på 3%, 6%, 9% og 12%, der efterfølgende er blandet med en Powder decoloranta indtil glat.

Den bedste hårfarve uden ammoniak i 2017

hårfarve uden ammoniak

Hårpleje-og få de rigtige nuancer ofte kan skade håret, så det er nødvendigt at bruge mere Natural ingredienser og undgå dem, der har så mange kemikalier

Den bedste anti skæl shampoo

Den bedste anti skæl shampoo

Den bedste shampoo skæl er det dem, der er synlige resultater på kort tid. Det er derfor, når du vælger en shampoo mod skæl, du skal huske på, at de ingredienser, som det er konstrueret til.