Hvordan til at anvende korrekt den matte læbestift

korrekt anvendelse af mat læbestift, lip


En perfekt makeup skal følges altid af nogle perfekte læber. Der er et par regler, der hjælper os med at opnå dette lyse makeup, men de læber, som ikke bør ignoreres, fordi der i dette tilfælde er der nogle tricks, som du kan tiltrække opmærksomhed til læberne i en uundgåelig måde.

Læbestift anvendt lige på læberne, kan du ændre alt udseende, er de fleste af de gange, den brik de Resistance af et skinnende makeup. Det bruges på den rigtige måde, læbestift giver sensualitet og meget mere Volume til læberne, sådan at når du ansøger skal du have i udsigt visse regler. Vælg en skygge af læbestift, der passer til dig og er nødvendigt at være opmærksom på, at visse oplysninger, når du anvender.

Exfoliate dine læber, før du anvender læbestift

I tilfælde af at du har tørre eller sprukne læber, læbestift vil se meget unaesthetic, især hvis det handler om en mat læbestift til læber kan få et tørt udseende. I dette tilfælde, ville det være bedst at exfoliate dine læber med en skrub dig med Natural ingredienser, såsom honning eller sukker, og med hjælp fra tandbørster, kan du exfoliere læber for at fjerne de døde celler.

Fugter læberne

Efter eksfoliering, det er bedre at anvende en fugtighedscreme, balsam til at hjælpe, du fugter dine læber korrekt, og at de afklaret. Du kan også vælge at anvende æteriske olier fugtighedscreme, som du kan forberede dine læber for at anvende en læbestift, olier såsom kokosolie, Argan Oil eller sød mandel olie.

Prøv at finde Color

I tilfælde af at du opt for en mat læbestift, og ikke kun, du kan vælge at ansøge første en concealer, og derefter anvende Color. Uanset Color du vælger, være, som det vil være en mørk eller en lys, en korrekturlæser, vil du stå meget godt.

Skitsere dine læber

Hvis der ved 90 det var iført en skitse af læber i en nuance mere intens end skyggen på læberne, nu kontur skal være i samme tone med skygge af læbestift og det vil Create den følelse af læber større og mere fuld.

Gnid ikke på læber

Hvis du vælger at anvende en mat læbestift, så undgå at gnide læber for mat læbestift ikke har den samme konsistens som creamy lipstick. Bruger, i dette tilfælde, en pensel med syntetiske at dække hver en krog og hjørne af læberne for at have en professionelt udseende og stilfuldt.

Påfør andet lag af læbestift

I tilfælde af at du ønsker at har nogle mere intense Color og af lang varighed, påfør derefter et lag af læbestift og dup læber med en serviet. Påfør læbestift igen og derefter dup igen med en væv, fordi på denne måde vil du undgå de meget udseende tør.

Rigtige læbestift

For at sikre, som læbestift, der blev anvendt korrekt i alle hjørner af munden, anvendelse af nye concealer, som du har ansøgt, før du skitsere læber. Med hjælp af en syntetiske børster, kan du følge konturen af læber, og du kan rette spor af læbestift du se unaesthetic.

Makeup tricks til at fremhæve dine læber

Læbestift har ganske en effekt i form af makeup, så hvis du bruge en mat læbestift, så du er nødt til at holde i tankerne et par tricks, som vil hjælpe dig til at sætte dine læber.

- Fugter din teint med hjælp af fugtgivende cremer eller med hjælp af en æterisk olie til at absorberer hurtigt ind i huden;

- Vælg som en makeup base, en flydende foundation, som har en struktur af lyset, fordi på denne måde, din læbestift vil være meget bedre stillet i beviser. Påfør foundation på dit hele ansigtet, herunder læber, og du kan bruge en Powder i tilfælde af at du fedtet eller blandet hud for at reducere overskydende olie i T-zonen.

- Modellerer dine træk ved hjælp af en blush til at anvende på kindben, på de yderste hjørner af øjenlåg og templer.

- Anvende den matte læbestift, men først alle forme læber med hjælp af en blyant, og derefter anvende læbestift, øjne og tage dem ud med en sort Mascara.

Hvis Lipsticks matematik er ikke din smag for dig den fornemmelse, at de tørrer alt for højt læber, kan du anvende endnu en cremet læbestift, du allerede har, og efter ansøgning, kan du buff med en børste lidt Powder og på denne måde, du vil beslutte, hvordan de måtte være læbestift.

Opt for professionelle produkter fra Paese eller Malu Wilz direkte på Glemis. Der vil du finde en bred vifte af nuancer, men og Lipsticks med forskellige teksturer, der er egnet til enhver smag.


Anmeldelser (0)


Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!
    Dårligt           God
Captcha