Hvordan anbefale specilistii at stilizezi øjenbryn !

Styling af øjenbryn


Alle de kvinder, der henvender sig til alle mulige tricks for at være mere smuk. For dette er de henvender sig til makeup teknikker. Men før vi begynder en makeup, bør du vide, hvordan til at passe så godt de står over for de små detaljer udfylde og gøre hele forskellen mellem kvinder arrangeret korrekt, og den mindre kyndige. Det siges, at de ser i øjnene, er visitkort af personlighed, så udseendet af øjenbryn er meget vigtigt.

Men uanset de tendenser, der er foreslået i form af skønhed, altid kvinder skal vide for at vælge, hvad der passer dem. Pensatul har været et problem generelt i den egyptiske, når kajalul blev brugt til eye makeup og trækul til at fremhæve øjenbryn. Det TYVENDE århundrede foreslår en blanding af stilarter, fra øjenbryn ekstra tynd til Marlene Dietrich op til feber, der Arbejder Pige, der er dikteret af Brooke Shields, mode kaotisk udødelige Studio 54 eller ikke-konformisme af stylister og modeller, der fremmer de forsvinder helt eller iltning af øjenbryn. I 2017, øjenbrynene er ved at vende mere end nogensinde til en episk søgen efter den Natural, formentlig anden eller tredje gang i menneskehedens historie, når de giver op på deres behandling. I 2010 de tendenser, der fremmer naturlighed. Figurerne er enkle, næsten slet ikke stiliseret. Om forslag til øjenbryn på catwalken er ikke så meget at sige: extremitațile på alle forarbejdede samarbejder med form, tykke øjenbryn, som er blevet foreslået af designere for dette år. Hvis du er en tilhænger af den brændende tendenser, du ikke har en masse arbejde kapitlet gjorde i denne sæson.

I det følgende vil vi diskutere de tips, der anbefales af profesionisiti for at få et kig sensationelle. Her er de vigtigste tricks, som du har brug for at holde i tankerne at få øjenbrynene af misundelse :

Første og fremmest, du bør vide, at den krumning af mild beskæring eller fjernelse af overskydende tricks, der stadig er i trend og vil altid være. Pensatul gå, selvfølgelig, fra en universel teknik gyldige: indstilling af længden af øjenbryn. For at gøre mit øjenbryn, jeg er nødt til at huske på de 3 linier billeder på hvilke eksperter du nærmer dig. Trække tre imaginære linjer: A, B og C. A er den linje vinkelret på den øvre indre hjørnet af øjet og er startpunktet af sprancenei. B er den imaginære lige linje, der krydser iris og udgør udgangspunktet for den krumning, og C er den diagonale linje, der forbinder det næsebor, og det yderste hjørne af øjet. Disse er naturligvis koordinater i basen. Du kan vælge at bruge concealer eller en hvid blyant på de tråde, som ikke passer ind i den imaginære linjer til at blive lettere, når du starter pensatul selv. Fjerner hår som overstiger disse linjer i første omgang, for at bestemme den nøjagtige dimensioner, især længden. Gør dig selv en ordning, når du begynder at bøje. Afhængigt af den linje, B, beslutte, hvor tynd du ønsker dem, så dækker de ledninger med en concealer, foundation eller en hvid blyant. Se på dig selv i spejlet. Er du tilfreds med resultatet? Ellers skal du slette produktet, og omorganiserer din ordning. Bue behøver ikke at starte igen, før den ekstreme af iris. I almindelighed, fra halv-eller fra extremitați er de retninger normal til arc. Målet er en trekant, med afrundet spids (for at undgå et look, der er lavvandet).

Øjenbryn er stilizeaza afhængigt af formen af ansigtet.

Den første halvdel af øjenbryn vil kam op, den anden ned, og de toppe, der overstiger den base vil blive klippet med en common crossbill. Hvorfor er det vigtigt at gøre dette, før og ikke efter pensatul sig selv? For ikke at fjerne trådene for lang, men hvis rod ligger i grundlag af sprancenei, og dermed efterlader grimme huller. Du er ikke tilhænger af haircut? Sørg for, at du i det mindste som de har redt det før. Og ledningerne over sprancenei de kan klemme det, men under ingen omstændigheder dem, der falder i øjenbrynet, netop udseendet af fnug. Form sprancenei kan ikke trække fra oven, men kun fra neden, pensatul af dele af de ovennævnte, der påvirker, i almindelighed, arc Natural af dine øjenbryn.

Det er bedst at du er plukke dine øjenbryn efter et brusebad langvarig eller efter et bad af damp, der åbner dine porer og gør pensatul mindre smertefuldt. Også, strække huden så meget som muligt, og anvende en lotion tonic koldt. Når du er færdig med den procedure, anvende en creme, healing, eller blot en fugtighedscreme.

Øjenbryn er stilizeaza afhængigt af formen af ansigtet.

I tilfælde af at du har den ovale form, at de øjenbryn ikke er til at blive behandlet i særdeleshed, som det ovale ansigt er den ideelle type af ansigt, så du skal ikke overdrive det med pensatul, men vælger en form uspr bent, og som respekterer koordinaterne af de 3 akser. Ansigt oval er anerkendt efter panden bredere end din hage, kinder udtale sig, men ikke meget fremtrædende, hagen ægformede små.

Ansigt runde er anerkendt efter fremkomsten af relativt cirkulære, ansigt næsten lige så bred som dens længde. I dette tilfælde, kinderne er mere fremtrædende, og repræsenterer det punkt, største bredde af ansigtet. I dette tilfælde, øjenbrynene skal være let buet og langstrakt, uden at blive for tynd, og dermed bibringe en fornemmelse af længden af en runde ansigter. Overdrive arch og ikke runde op, lad ham skarp, mens de linjer, der danner buen er godt at bo lige. Hvis det virker overdrevet, vedtage den foreslåede form for den forreste del af en oval, men undgå formen af øjenbryn lidt afrundede.

Foran pladsen er anerkendt efter underkæbe i hjørnerne, og hans pande er ganske bred. I dette tilfælde anbefales det tykkere øjenbryn, udtalt at Balance kæben linje. Øjenbryn kan være farvet med en Eyeliner til at få øjenbrynene runde eller buede, med et let bøjet.

Inden længe er de genkende efter fremkomsten af den aflange af hagen og panden, størrelsen af disse og kindben er relativt det samme. Formen af øjenbryn bør være kortere, lidt fladtrykt at sløre længden af ansigtet.

Efter at gøre mine øjenbryn, jeg anbefaler at bruge øjenskygge og blyanter til øjenbryn. Brug makeup i nuancer af lys brun eller mørk, afhængigt af Color af øjnene. Du kan bruge blyanter til øjenbryn fra Paese eller rødme i form af voks Pande Setter Voks Skygge Lys Brun.


Anmeldelser (0)


Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!
    Dårligt           God
Captcha