Hårbørster

Pensel hår har altid repræsenteret de grundlæggende værktøj i forhold til at arrangere og vedligeholdelse af håret. Det er derfor, kvinder er fristet til at investere penge i dyre produkter, når det kommer til styling værktøjer, men overser måske det vigtigste aspekt: køb af en passende børste til hair type og hår længde.


Hair brush hjælper os til at få en pæn, blank og ryddeligt udseende. En kvalitets pensel er lavet i almindelighed af naturhår. Fra de mange børster, som vi havde til rådighed på markedet, vi skal vælge det bedste, der passer til vores behov. Børsten skal udvælges afhængigt af vores hår type:


- Et tyndt, fint og glat hår, der har brug for mere volumen for ikke at se blottet for vitalitet og til være svært frisørsaloner. Denne type hår anbefaler, at du bruger pensler af gummi, med bløde tænder, fordi denne type børste har en afrundet form, og børster er sikret med blød gummi, så hovedbunden ikke vil være ridset, vil det blive gemt som en aggressivt børstet.


- Krøllet hår kræver særlig opmærksomhed, fordi det er mere vanskeligt at sætte op, og en forkert pensel kan føre til en katastrofe hår. I tilfælde af en krøllet hår, er anbefaler at bruge en pensel med sjældne tænder på at blive i stand til at trænge gennem luften og til at håndtere det effektivt, er også af tynde fingre, der passerer gennem akslen hår. Disse kan antage forskellige former, og bruges til at få volumen på roden, for et layout, som er nemt og giver en hurtig tørring.


- Til tørt hår, dehydreret og picky fordi inaktivitet af sebaceous kirtler, anbefales det at bruge en pensel med tænder selv af træ eller metal. Denne børste effektivt at håndtere de dele af håret, det er ideelt for skrøbelige hår og er ikke aggressiv med hovedbunden eller hår. Også, giver håret elasticitet, fordi træ er en god naturlig leder af varme, og håret vil tørre hurtigere efter et brusebad.


- Fedtet hår er et problem, som mange kvinder på grund af hyperaktivitet af sebaceous kirtler. Det er ikke anbefales, at denne type af hår skal vaskes meget ofte, fordi disse talgkirtler vil være tvunget til at arbejde meget længere. At slippe af med en usoigneret og fedtet hår ser vi nødt til at bruge en træ-kam med få tænder, der ikke vil bryde hår.


Anbefalinger:

- Børster med børstehår af vildsvin hår er dyrere, men er ideel, fordi det vil hjælpe til at få den lydstyrke, som du har brug for. Dette er ikke electrifies hår og børster, men er lidt stift, men ikke ilægning af håret, det stimulerer blodcirkulationen i hovedbunden. Den er ideel til alle hår typer.

Der er ingen produkter at vise in this category.