Behandlinger

Behandlinger til hår professionel for intensiv pleje og behandling af forskellige sygdomme i hovedbunden og håret. Behandlinger Nutritive, til farvet hår, anti-skæl, hår krøllet eller forringet.

Professionelle behandlinger til hår er blevet specielt designet til behandling og vedligeholdelse af hovedbunden kapillærer, der handler i dybden på hårstrå. I modsætning til kommercielle produkter, der fokuserer mere på overfladen af håret, den professionelle produkter er designet til at Repair hår beskadiget af forskellige faktorer i miljøet.

Det er ikke bare en kosmetisk udseende og en effekt af stilisering på kort sigt, professionelle produkter, der er Create med teknologier, der er bestemt til at opfylde behovene i håret. De vil genopbygge håret, ii vil give en fugtgivende i dybden, Smoothing og ltc, men på samme tid, vil håret få mere Volume, og Color vil blive smuk i lang tid.

Professionelle behandlinger til hår har den rolle,

for at trænge i dybden med de dele af håret, der handler på indersiden af deres struktur, hvilket betyder, at ii vil give håret en rekonstruktion optima. De er meget effektiv, sammenlignet med produkter fra handel til at trænge hurtigt og effektivt inde skællaget, og giver håret maksimal beskyttelse.

Både anvendes i saloner og i hjemmet, professionelle behandlinger kan give dit hår den pleje, som de salon på grund af det faktum, der er designet med ingredienser, der er meget velvalgt. Uanset om det er om hår genvækst, om hår, om det tørt hår eller krøllet hår, professionelle produkter, og i tilfælde af den pige, professionelle behandlinger efterlader håret sundere og mere skinnende.

Der er ingen produkter at vise in this category.


Seneste artikel


10 behandlinger for hår vækst

hair mask, der tilberedes i hjemmet

Alle kvinder vil have langt hår, skinnende og sundt, så alt, hvad jeg kan gøre, er at henvende sig til forskellige behandlinger, der giver resultater eller ej.

Alt hvad du behøver at vide om behandlingen Olaplex

Om den behandling, Olaplex

Olaplex nr. 1 er generelt anvendes i tørt hår og er tilbage til at handle for en tid, og derefter bruger den behandling Olaplex nr. 2, som skal være til venstre for at handle i ca 20 minutter.

Årsager til hårtab: Solutions og behandlinger

Årsager til hårtab

Rigtig mange kvinder er udsat for hårtab og udtyndende hår står over for flere og flere mennesker, uanset om det er kvinder eller mænd.

De bedste naturlige behandling mod hårtab

Bedste Naturlige Behandling

Der er alle former for shampoo, designet til at bekæmpe hårtab, men i alt dette udvalg skal vælge den bedste, så må vi overveje et par ingredienser, der vil hjælpe med til at overvinde dette problem hår

Hvad kosmetiske behandlinger anbefales i den kolde årstid?

Kosmetisk i den kolde årstid

I den kolde årstid, fugtighedscreme er at være den bedste allieret for usa. Temperaturer i stigende grad lave i den kolde årstid vi dehydrerer huden, og dette kan også redden.

Keratin behandlinger for hår pleje

Behandlinger med Keratina

En smuk hår og stærk, er enhver kvindes drøm, og det er derfor, det er nødvendigt med en speciel behandling for at genoprette hårets udseende eller Natural.

Olaplex – den behandling, som du fastsætte dit hår

den behandling, som du fix

Olaplex er en behandling, der kan købes og hjem og giver dem mulighed for at alle kvinder at beskytte deres hår fra ekstern aggression, såsom apparater Styling,

Olaplex: ny behandling-Miracle, at Repair

Miracle behandling, som Repair håret

Dette produkt har lavet ravage i saloner i Usa, og på nuværende tidspunkt er det findes i det meste af Europa, med fantastiske fordele, fordi det formår at omdanne teksturen af dit hår, der er farvet

Om rosacea: årsager og behandlinger

rosacea: årsager og behandlinger

Rosacea er også kaldet acne rosacea, og populært sagt er kendt som rødme af kinderne og er defineret ved en rødme af permanent hud

Pleje behandlinger for olieagtig hår

Pleje til fedtet hår

Fedtet hår kan behandles mere let med Natural behandlinger, og professionelle behandlinger. Den sidstnævnte giver umiddelbar resultater og har en grad af effektivitet, som er meget større.