Hår


Der er ingen produkter at vise in this category.


Seneste artikel


10 behandlinger for hår vækst

hair mask, der tilberedes i hjemmet

Alle kvinder vil have langt hår, skinnende og sundt, så alt, hvad jeg kan gøre, er at henvende sig til forskellige behandlinger, der giver resultater eller ej.

10 regler for et smukt hår

10 regler for et smukt hår

Hår er meget mere følsom over for solen, så den tørre, vil blive langt mere porøs, og fedtet vil opfede meget hurtigere, på grund af øgede temperaturer, der vil få sved.

10 tips og tricks til hår omhu

Tips og Tricks til hår omhu

Alle kvinder er bekymrede over at have en til at se mere smuk, og derfor appellerer til forskellige tricks eller ritualer af skønhed for, at hårpleje bør bekymre os alle.

Alt hvad du behøver at vide om hårbalsam

hårbalsam

Balsam, der bør vælges, og afhængigt af strukturen af håret, så uanset om vi har krøllet hår, ødelagt eller frataget vitalitet, er dette produktet for at få os ud af problemer de fleste af de gange.

Årsager til hårtab: Solutions og behandlinger

Årsager til hårtab

Rigtig mange kvinder er udsat for hårtab og udtyndende hår står over for flere og flere mennesker, uanset om det er kvinder eller mænd.

Behandlinger for hår fra området Wella Enrich

Området Wella Enrich

Wella Professionals er et mærke, der er specialiseret i produkter til hårpleje, farvelægning og Styling, der kan bruges både i salonen og i hjemmet. I det følgende vil vi stoppe ved beskrivelsen af de produkter, hår pleje,

Conditioner til hår Wella Professionals Color Recharge

Wella Professionals Color Recharge

Teknologi Magnetiske Color butikker effektiv Color pigmenter positivt ladede, er de depozitandu i de områder af den porøse af håret i en tilstrækkelig mængde til at udligne og til at holde den kontrast af den flerdimensionale karakter af Color.

De bedste naturlige behandling mod hårtab

Bedste Naturlige Behandling

Der er alle former for shampoo, designet til at bekæmpe hårtab, men i alt dette udvalg skal vælge den bedste, så må vi overveje et par ingredienser, der vil hjælpe med til at overvinde dette problem hår

De bedste produkter inden for hårpleje

Produkter til hårpleje

I betragtning af, at hår er en af de mest pris Accesorii af en kvinde, det skal passes og vedligeholdes med behandlinger, der er specifikke for hvert behov.

Den revolutionære Olaplex dukkede op i butikkerne

Den revolutionære Olaplex

Bemærk, at håret er Blonde og i år 2017 en tendens i stor efterspørgsel af kvinder, der kan lide at være "ud af boksen". Læse forskellige artikler på internettet, kan vi indse, at jo flere mennesker, skrive

Den rolle oxidant i farvning af hår

Den rolle oxidant i farvning af hår

Oxidant, der er erhvervet i handel er klar parat, med koncentrationer på 3%, 6%, 9% og 12%, der efterfølgende er blandet med en Powder decoloranta indtil glat.

Effektive produkter mod hårtab

Effektive produkter mod hårtab

Hårtab, forværring eller brud er et problem for rigtig mange mennesker, men dette aspekt er særdeles ubehageligt, især når håret er betragtet som et aktiv for kvindelighed.

Egenskaber af oliven olie på huden og i håret

Olivenolie i håret

Masken er perfekt for folk, der oplever en fedtet hår, eller for dem, der ønsker at have en vækst af hår mere opmærksom. Med hjælp af 3 spsk olivenolie, en spsk yoghurt og saft af en halv citron,

En hår maske, der kan løse alle sine problemer

Ud over det faktum, at en smuk hår er altid en ren én, hair balm er et "must have", der ikke må gå glip af Kit af en kvinde, uanset om det er sommer eller vinter.

Find ud af, hvad hair Color dig fordel, Complete guide!

Find ud af, hvad hair Color du fordel

De fleste af de kvinder, der vælger at farve sit hår i forskellige nuancer, og meget få af dem der vælger at holde deres nuance Naturala.

Fordelene ved Argan Oil for hud og hår

Fordelene af olie af argan

Argan Oil har ekstremt mange anvendelser, herunder i fødevarer. Det kan med held bruges som dressing i salater. Det er meget godt, på grund af det faktum, at medvirke til at sænke kolesterol og forebygger forekomsten af hjerte-kar-sygdomme

Give op, billige produkter og vælge de bedste produkter!

Top produkter fra Glemis

Mange kvinder begår den fejl at vælge nogle produkter, handel, nogle billige nogle mindre billige for hårpleje. Godt, dette er en meget stor fejl i betragtning af, at sundhed i den fysiske udseende varierer i direkte forhold

Hair care fedtet

Hair care fedtet

Altid vide, at det første indtryk er det vigtigste. Hvad gør vi selv, når vi har en fedtet hår, og vi kan ikke slippe af med ham ? Nå, fedtet hår, kan nogle gange give den fornemmelse af neingrijire.

Hår masker med ricinusolie

Hår masker med ricinusolie

Så, castor oil er yderst gavnligt og kan bruges både til forskønnelse af håret og huden, men også i det at spise, så professionelle produkter på grundlag af ricinusolie

Hårtab har nu en løsning: Nioxin

Hårtab har nu løsning

Selv om det var et problem, der står over for mænd, hårtab, er nødt til at trænge ind og blandt kvinder i en andel på 40%. I tilfælde af mænd, er dette problem genererer manglende tillid til sig selv.

Hemmelighederne af en gorgeous hår

Hemmelighederne af en gorgeous hår

Uanset hvad ser du, hvor dyrebar er Accessories eller hvor godt det ser ud makeup, frisure spille en rolle mere vigtigt end i den fysiske udseende af en kvinde som en hårpleje og sund

Hvad Color af hår er målet i 2017?

Hvad Color af hår er målet i 2017?

I det øjeblik, hvor vi beslutter at foretage en ændring af vores fysiske fremtoning, vores humør forbedres betydeligt.

Hvad frisører er på mode i 2017?

Hvad frisører er på mode i 2017?

Specialister anbefaler at klippe dit hår en gang i en måned eller en måned og et halvt til at holde ham sund. Kort hår har været i trend i 2016, og det ser ud som om denne ting fortsætte, og i 2017.

Hvordan at vælge den perfekte shampoo til dit farvet hår?

pleje af farvet hår

Hvordan kan vi vælge shampoo velegnet til pleje af farvet hår? Farvet hår har brug for en Delicate care og special-og holde skyggen lyse og smukke mere tid,

Hvordan pleje skadet hår

Hvordan pleje skadet hår

Deres hår har en meget vigtig rolle i udtryksfuldhed af en person. Sikker på, at alle kvinder ønsker en hår skinnende, silkeagtig, men især de sunde.

Hvordan til at holde håret Color

Hvordan til at holde håret Color

Mange kvinder vælger at ændre skyggen af dit hår fra tid til anden. Sikker på, dette er især velkommen, da de fleste af de gange, disse kvinder får selvtillid ved at foretage en sådan ændring.

Hvordan til at pleje dit hår farvet for en intens glans

Hvordan tager pleje af farvet hår

Et af de vigtigste aspekter efter farve håret er beskyttelse af håret, ved hjælp af særlige produkter til farvet hår.

Hvordan til at vælge nuancer velegnet til blond

Hvordan til at vælge nuancer

Hvis en dag du passerer gennem mit sind, så du farve dit hår, bare for at holde på hjem at vide, at denne proces er ikke bare en stor videnskab, det er virkelig ganske simpelt.

Hvorfor jeg vælger at jeg tager mig af mit hår ved salon

Hvorfor jeg vælger at jeg tager mig

Elsker dit hår en smuk og sund, er det ikke? Godt, alle elsker det sunde look og silkeblød af hår. Ikke alle, men vi kan have nogle af disse ting.

Hvorfor min hårgrænse på salon af skønhed

At arrangere hår ved salon

Ikke alle kvinder, der vælger at gå til salon beauty for de rutinemæssige pleje. Denne årsag skyldes som regel, at situationen materialer, hvilket er grunden til de fleste af kvinderne vælger at gemme

Keratin behandlinger for hår pleje

Behandlinger med Keratina

En smuk hår og stærk, er enhver kvindes drøm, og det er derfor, det er nødvendigt med en speciel behandling for at genoprette hårets udseende eller Natural.

Kokos olie til håret

Kokos olie til håret

Kokos olie er særdeles godt kendt på grund af dets ingredienser Nutritive, at det er på hår, hud, men det kan blive brugt i fødevarer.

Kort hår eller langt hår

Kort hår eller langt hår

Hvis du har langt hår, og du ønsker et kort hår, eller hvis du har kort hår, og du ønsker længe, så er det tid til at gøre en forandring. De fleste af de gange, posesoarele et krøllet hår, de ønsker glat hår, og vice versa.

Mania mit professionelle produkter

Mania mit professionelle produkter

Jeg har altid elsket dit hår er bare den måde han er på. Selv om de fleste kvinder har "indsigelser", når det kommer til hår, fordi nogle jeg har mens og ønsker at have krøllede eller vice versa, jeg elsker mit hår

Mirakuløse behandlinger til skadet hår

Mirakuløse behandlinger for hår

Hver dag beder vi om håret til det maksimale, hjælp hair curler, usatorul hår, krøllejern eller endda hår tørretumbler. Alle disse ting påvirker vores hår, mere eller mindre, og mindsker sundhed af dit hår,

Misfarvning uden forringelse? Ja, det kan!

Misfarvning uden forringelse?

Du har lavet den fejl at farve dit hår brunette, og du nu ønsker at komme tilbage til blond, men jeg ønsker ikke at beskadige dit hår ? Ønsker du at bringe en ændring i Color af håret med 3 toner, men jeg ønsker ikke at klippe dit hår, fordi despicarii ?

Moroccanoil række Repair

Udvalg Moroccanoil Repair

Hår er et problem, at flere og flere kvinder får til at klage. Pludselig ændring i temperatur, har det konsekvenser ugunstige om hår og det er derfor, det er nødvendigt at være meget mere opmærksomhed

Myter nedtaget I forbindelse med hårpleje

Myter om hårpleje

Nogle af de mest diskuterede emner af de kvinder, der er tricks af den Styling, der appellerer til hver af dem. De begynder at give deres mening til kende vis-a-vis produkter eller hår masker, som jeg bruger

Nioxin, den perfekte løsning mod hårtab

Nioxin, den perfekte løsning mod

Flere og flere mennesker er i dag oplever med hårtab. Uanset om det handler om udtynding, manglende volumen eller tab strategiplanlægning, er dette problem fortsætter, og give mere og mere hovedpine.

Olaplex hjælpe dig i enhver forandring

Olaplex hjælp

De moderne kvinder, der elsker at se efter og er opmærksom på de nyeste tendenser, når det kommer til "at have stil" i form af frisurer. Vi ved alle, at den måde, hvorpå er anbragt en kvindes hår afspejle stemningen

Olaplex – den behandling, som du fastsætte dit hår

den behandling, som du fix

Olaplex er en behandling, der kan købes og hjem og giver dem mulighed for at alle kvinder at beskytte deres hår fra ekstern aggression, såsom apparater Styling,

Olaplex: ny behandling-Miracle, at Repair

Miracle behandling, som Repair håret

Dette produkt har lavet ravage i saloner i Usa, og på nuværende tidspunkt er det findes i det meste af Europa, med fantastiske fordele, fordi det formår at omdanne teksturen af dit hår, der er farvet

Om masker og professionelle Natural for hår

Hair mask professionel

For hår vækst, vi altid har muligheder, men ikke alle har en positiv effekt i denne sammenhæng. Der er mange behandlinger, der koster en masse penge, men jeg kan ikke love dig, mirakuløse resultater.

Pleje af farvet hår til sommer

Hvordan tager pleje af farvet hår

Der er lidt tid tilbage, indtil sommeren kommer, og som vi alle ved, i år er iført nuancer af rød og blond. Hvis du er en af de mennesker, der ønsker at ændre deres hår Color før starten af den varme sæson

Pleje behandlinger for olieagtig hår

Pleje til fedtet hår

Fedtet hår kan behandles mere let med Natural behandlinger, og professionelle behandlinger. Den sidstnævnte giver umiddelbar resultater og har en grad af effektivitet, som er meget større.

Produkter til krøllet hår

Produkter til krøllet hår

Folk med krøllet eller bølget hår anses for at være velsignet ved at eje denne type af hår. For dem, der ikke ved, hvordan at opretholde sådan et hår, at det kan virke temmelig simple

Skift dit hår Color uden at beskadige

Ændre Color af din ha

Hvis du er en af de mennesker, der vælger at farve dit hår derhjemme, vil jeg anbefale et par tricks, og produkter, der vil hjælpe dig med at farve dit hår med succes, men også for at holde Color i live så meget som muligt.

Slippe af med fedtet hår! Her er hvordan du gør det!

Slippe af med fedtet hår!

Er du ejer af et fint hår, er det sjældne, og at fat straks, og du kan ikke komme på nogen måde af matreața ? Du har brugt flere produkter, men ikke fik noget positivt resultat ?

Tricks til en frisør med mere Volume

Tricks til en frisør med mere Volume

Håret er ekstremt vigtigt for enhver kvinde, men naturen har givet os alle med langt hår og rig som Rapunzel s.

Tricks til farvning af hår

Tricks til farvning af hår

Opkald ofte tricks hjemmelavet for infrumsetare, men du har aldrig prøvet at du farve dit hår derhjemme? Det er tid til at lære at spare tid og penge, bare for at farve dit hår derhjemme og obținand

Wella Professional til et smukt og sundt hår

Shampoo og balsam Enrich Fine

Håret sundt, stærkt og skinnende, som med succes kunne klare med sammenlignelige gentages, periajelor eller anvendelse af produkter af Styling skal passes ordentligt med professionelle produkter af den højeste kvalitet.

Ødelagt hår, et problem, der kan løses højre

Ødelagt hår, et problem, der kan

Er du en af de kvinder, der oplever, tørt og beskadiget hår på grund af visse faktorer, der kan du ikke give op ? Ønsker du at slippe af med dette problem, men ønsker ikke at du klippe dit hår meget ?

Ønsker du at farve dit hår, uden at det skader dit hår?

Farve dit hår uden at skade

Håret har behov for særlig pleje, især før eller efter farvning proces. Mange kvinder ønsker at ændre deres hår Color, især nu, før sæsonen starter varm.