Guddommelige parfumer til kvinder guddommelige

Guddommelige parfumer til kvinder


Efter en lang tid, parfumer blev født i for at dække ubehagelige lugte, men i dag er de på besøg kort af kvinder, tilbehøret er mere ædle end smykker eller frakke. Uden for enhver, din lugtesans har den rolle, eller væsentlige i forførelsens kunst, fordi, ifølge specialister, din lugtesans har en vigtig rolle i den tiltrækning eller frastødning mellem to mennesker. For nogen af de nye parfume repræsenterer symbolet af sensualitet, personlighed og stil. Hvis du vælger den parfume i henhold til den af din personlighed, vil du altid være feminine og elegante, og vil Create et godt indtryk på dem omkring dig. De dufte, der sidste den længste er dem, der har en koncentration på 20-30%, og er bevaret i ca 8 timer. Vandet i duften har i sin sammensætning cirka 18% smag Naturala, og det kan holde op til 6 timer. Eau de toilette indeholder op til 12% duft, og er vedligeholdt 4 timer. I det følgende vil vi tale om den måde, duften af dig, og om den rigtige parfume afhængigt af personlighed for hver person.

Kvinden uafhængighed

Vi må erkende, at der er få kvinder, der har magt til at være helt uafhængige, og det er på grund af den fragilitații deres. Stadig, en stærk kvinde, skal gøre sit går lige igennem mig din tilstedeværelse, især via duft. Stærke kvinder vælger den rigtige parfume med hints han. Deres individualitet er ofte til udtryk gennem de varianter, der er en lille ințepatoare, samt sandeltræ, som er brugt i parfume for mænd. Disse kvinder har et garn indrazneața og klare sig selv i enhver situation. På samme tid, de er sikre på deres magt, forførelse og ikke blive intimideret af det modsatte køn. Kvinder i denne kategori søger mænd real, ikke fyre umoden og uansvarlig. Eau de parfum Goldea Bvlgari er inspireret af guld og lys, og kan betragtes som en hyldest til gudinden af guld. Denne duft blev lanceret i 2015 og udgør begyndelsen af en ny samlinger af brand Bvlgari. På grund af sin sammensætning orientalske blomster, en blanding af moskus Crystal, orange blossom, hindbær og bergamot, Goldea Bvlgari gå lige igennem mig tilstedeværelse siden den første sprøjte. I det samme interval, Jasmin Noir er en parfume, der er dedikeret til kvinder, stærke, elegante og stilfulde.

Jeg tror, det er præcis, som i tilfælde af sko, makeup, frisure og tøj, med nogle af de ting, vi er gode og andre ikke. Hvor mange gange har du tilfældigvis til at lugte duften af en ven og beundrer det højt, men i den tid, hvor du vil få med den samme duft, som på din hud lugtede anderledes? Dette sker, fordi hver af os har en bestemt type af dermis, og de ting, der virkelig give "liv" i en duft der er hud. Kort sagt: en duft jeg vælge, hans duft vil være unikke på vores hud.

Den kvinde folkemusik

Du er en person, der holder meget af at hygge sig og passer nemt i en gruppe ? Du har en personlighed Color, og du er festens hver gang, når du skal ud et eller andet sted? Da den duft, som du er kendt for, er den ene med den frugtagtige dufte. Generelt er kvinder, fuld af liv og elsker at hygge, at jeg vil gå til parfume med noter af sød og spiselige, samt smag af æble, passionsfrugt eller kirsebær. Men den søde lugt bør ikke være overvældende, men subtile. Legesyg og sjov, disse kvinder tiltrække mænd af deres sødme, udtrykt perfekt gennem den parfume, du vælger. Prøv en parfume fra Versace, Nina Ricci eller Givenchy.

Sensuel kvinde

Der er denne kategori af kvinder, der meget gerne ud i sporet, tiltrække opmærksomhed af sensualitet. Denne kvinde er en "aggressiv" medfødte og ofte formår at erobre mænd, ved en simpel blik mystisk. Med de bevæger sig af en kat og en unik sensualitet, hun vælger som regel for parfume med antydninger af orientalsk, med antydninger af transafir, patchouli eller moskus. Disse varianter får drukket umiddelbart sanser og er fyldt med seksualitet, der repræsenterer stadig et våben af forførelse i det arsenal af denne sejrende.

Hvis du er en kvinde, der kan lide opmærksomheden, og som er kendetegnet ved sensualitet, men mystisk på samme tid vil jeg anbefale duft til kvinder Givenchy Ange ou Demon Le secret, da det er den mest lokkende og sofistikerede smag, og fanger den friskhed til blomster.

Hvis du har identificeret i nogle af disse tilfælde, og du har besluttet at gå til at købe en parfume, i henhold til den personlighed, her er de tips, som du er nødt til at holde i tankerne :

En parfume dufter forskelligt på huden af vores sommer inden vinteren, når vi for eksempel har brug for en duft, mere magtfulde, fordi de kolde reducerer styrken af smag.

Et glem det ikke! Det bedste tidspunkt på dagen til at købe en duft er i eftermiddag, for så lugtesansen virker mere intens.

På den dag, du ønsker at købe en parfume, brug ikke nogen anden før, fordi det vil interagere med den ene eller dem, som du vil prøve, og så vil du ikke have smag den nøjagtige ny på din hud!

Hvis du har tør hud, du nødt til at bruge en større mængde parfume, over for dem, der har Oily Skin.

Må Ikke rub aldrig, aldrig, aldrig (og tro mig, jeg har set en masse mennesker at gøre dette), det område, hvor du har anvendt den parfume, fordi du vil ændre permanent "?buketten?".

Anvend parfume, efter du har været i bad, og især efter du helt tørt!

Et tip, som jeg tror, alle kender, men som jeg foretrækker at gentage: duftende i de områder, der er mest intenst vaskulariserede!

En ikke købe parfume, uden at være testet på din hud!

En Smag af bețisorul af pap?stemningen i butikken er en neutral én og ikke en kombination af din lugt og væske magi.

Det Er meget vigtigt at vide, "at Porți" en parfume. Du vil ikke være interessant, hvis du kommer til at klistres til dem omkring dig med din parfume. Det er Vigtigt, at kun den person, der er næste for at holde til at føle sig en lugt diskret.

Det er dit valg at beslutte, hvad du ønsker at inspirere dem omkring dig.

En på Grund af det faktum, at fordampning af parfume starter fra fødderne mod skuldrene, det samme vil finde sted, og den ansøgning, fra bunden og op. For det første, dine håndled, spaltning og hals. Valgfrit, du kan anvende bag knæ eller på din navle.


Anmeldelser (0)


Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!
    Dårligt           God
Captcha