Goldwell

Den Goldwell virksomheden blev grundlagt i Tyskland i 1948 af Hans Erich Dotter. Det oprindelige mål var at Create et brand til at sikre den skønhed af hår, der er designet specielt til de professionelle i saloner. Fra begyndelsen, tilbød avanceret teknologi og effektivitet i hårpleje.

I løbet af de år, virksomheden voksede på grund af innovation og engagement i at opdage de mest effektive farve produkter, og vedligeholdelse af hår farve. Også produkter, der har varieret, ved at udvide i mange lande verden over.

Forstærke din kreativitet!


Goldwell produkter, der giver dig mulighed for at nyde tilpasset Solutions til at opfylde behovene hos alle kunder. Disse produkter inviterer dig til at opdage de ubegrænsede muligheder, så Goldwell ELUMEN vifte gør dig mere kreativitet, der bliver inspireret af de mest succesrige professionelle i kunsten af farve.

Produkter i denne serie giver dig mulighed for at nyde de subtile farver og sarte eller tværtimod, intense farver og meget fed. Alle disse afhænger af valget af den enkelte, som kunst og kreativitet er i vores hænder.

Den Goldwell ELUMEN maling hår indeholder ikke ammoniak eller oxidanter og er til gavn for enhver hårtype. Dette intens glans hår, med professionelle resultater, det giver den maksimale Brilliance, intens Color, utrolig stor holdbarhed, men også ser yderst sundt.

Fra en bred vifte af farve, fra intens Blonde til forførende rød, elegant brun og indtil mørke skinnende hår, der er udvalg, der er oprettet specifikt for mænd. Udseendet af mænd er lige så vigtigt som, at kvinder, så, vifte skabt til mænd, tilbyder de farver, der tilbyder sikkerhed, som nuancer af Grå Camouflage er dem, der vil gøre du føler dig meget godt i din egen hud.

Udover farvning, Goldwell tilbyder pleje produkter og Styling, som er beregnet til at give en speciel look. Således er de produkter, der udelukkende er dedikeret til stylister og frisører er dem, som gør dig til at nå dine mål og til at få Color og shine ønskede. Udover en bred palet af farver, Goldwell stillet til din rådighed en række shampoo, der tilbyder en toning mere magtfulde, men også en ordentlig pleje.

Goldwell Dualisenses Color Shampoo holde den Color og glans af hår takket være dens formel, der beskytter og plejer fint hår eller normal farve.

Med en speciel formel, der er udviklet, der giver shine, med granatæble ekstrakt og antioxidanter, shampoo beskytter håret mod UV-stråler, der giver en Natural glans, beskytter også og hår Color, at give hende en sådan intensitet.

Ikke tør hovedbund og er ideel for dem, der ønsker at holde deres Color og Brilliance i optimale parametre.
En intens og fantastisk Color, Goldwell Semi-permanent og er et perfekt valg , fordi det gælder om dit hår mere tørt, og efterlader det skinnende, med et sundt udseende og grooming salon.

Så, Goldwell er det mærke, der tilbyder dig kvalitet og glans, uden alt for meget besvær.

Seneste artikel


Alt hvad du behøver at vide om hårbalsam

hårbalsam

Balsam, der bør vælges, og afhængigt af strukturen af håret, så uanset om vi har krøllet hår, ødelagt eller frataget vitalitet, er dette produktet for at få os ud af problemer de fleste af de gange.