Give din hud den pleje, det har brug for!

Hud pleje, afhængigt af alder


Tips fra fagfolk til en strålende teint, afhængigt af alder

Alle kvinder er smukke på deres egen måde at være på. Men med alderen rynker, jeg har tendens til at bo på vores hud, selv om vi ikke ønsker det. Men selv hvis du ikke har 20 års du er stadig smuk til mig, fordi dette aspekt ikke holde til alder, men ved at spise sundt, sove tidsplan for 8 timer af pleje pr foranstaltning. Alle disse faktorer i høj grad hjælpe huden, og du kan føle dig ung, uanset hvilken er din alder. For den moderne kvinde af i dag, og for kvinder af alle tid, opmærksomhed, infrumusețarii og huden pleje er langt fra at være ligegyldig og meningsløs. En kvinde taget sig af, er en kvinde, der ved, hvad det betyder, selvrespekt og kender sin egen værdi. Ingen siger, at en kvinde er attraktive kun til 20, 30 eller bare 40 år. En kvinde kan være attraktivt, uanset de år, som han har. Og hver alder bringer en anden form for pragt og en anden slags skønhed. På 20 år gamle snak om skønhed, ungdom og friskhed, at 30 skønhed af selvtillid, at 40 skønhed maturitații, og i 50 år af skønhed oplevelse i mit liv. Hvis ønsket om at være smuk, er den samme i hver alder, ikke det samme kan siges om dine behov hud. De adskiller sig fra tidsalder til tidsalder og derfor huden skal tages hånd om på en differentieret måde. Her er hvordan skal du pleje huden, afhængigt af alder, at du :

Hudpleje - 20 år

Jo mere du var ung, med begge emner er på det niveau af huden er mere mindre. 20 år, og har stadig ikke gjort udseendet af rynker, så du kan nyde frit skønhed af huden. På 20 år huden huden er smidig, ung, uden rynker og de største problemer, der kan opstå, er specifikke for denne type hud du har (overskydende talg i tilfælde af Oily Skin, tør hud, tør hud, osv.) eller dem, der er relateret til forekomsten af acne. For huden til at bevare udseende eller sundt og skinnende, det er tilrådeligt at indtage mindst 2 liter vand om dagen og holde op med at ryge som denne usunde vane accelererer aldringsprocessen i huden. Det er for tidligt at bruge i denne alder cremer og produkter antiimbatranire, men du kan vælge i stedet for cremer, der er i deres sammensætning af aktive stoffer med antioxidanter såsom vitamin C, A, og E, eller ekstrakt af hvid te, stoffer, der er designet til at beskytte din hud mod skadelige stoffer i miljøet. I løbet af sommeren, kan du beskytte din hud ved at bruge en solcreme med SPF 15. Aftenen demachiaza du nødvendigvis og bruger en lotion toning af huden.

Hudpleje - 30 år

Når du videregiver tærsklen på 30 år, begynder der at vise de første tegn på ældning i huden. Omkring øjne og fine rynker ud og huden gradvist mister elasticitet til funktionen. For genoplivning af huden, i tilfælde af en tør hud, der er angivet cremer med elastan eller Collagen eller cremer med fugtgivende egenskaber, med ingredienser som aloe vera ekstrakt, grøn te eller ginko biloba. Kan angive din hud, du nødt til at indeholde fødevarer rig på vitamin A, B, C og E. det siges, at der i 30 år nogen repræsentant for det smukke køn opnå maksimal kvindelighed og sensualitet. Og det er ikke blot et ord i vinden, de seneste undersøgelser kommer og dokumentere - ved denne alder du alt, hvad du ønsker, og det behager de herrer fra højre: den harmoni af former, en stil, veldefineret og samvittighed klart, at forventningerne. Kort sagt, en coming of age i alt. Faktum er, at teint skal blive omstruktureret, og den Brilliance genaktiveret. Den actives koncentreret anti-rynke fra en serum grøntsager reducerer rynker. Tests viser, at efter kun 3 uger, som et resultat af anvendelse af en ampul gang i 2 dage, ansigt genvinder sin skønhed. For at ældes, at blive forsinket som i bogen, en anti-rynke creme nat løft effekt bio udglatter fine rynker og dybe, og styrker i nat-intercellulære kryds på niveau med epidermeii. Brug den nærende creme anti-rynke creme, nat med retinol Juliette Armand Nærende natcreme. Resultatet? I morgen, at din hud er synligt opdateret. Opmærksomhed! Efter 30 år masken af pulveriseret ler, kombinerer perfekt med fald frugter og tropiske. En intens Hydration med honning og mango giver øjeblikkelig Hydration, glans og liv til huden.

Hudpleje - 40 år

Efter 40 år vil du har til at tage bedre pleje af din hud og bruger produkter Organic og serumuri. Du har brug for honning, grøn te, coenzym Q10 og æggeblomme. Eksperter i skønhed insistere på brugen af serumurilor til den forreste. De hjælper dig med at få alle værdier af en maske eller en creme. Ekstrakt af havtorn er ideel til skønheden i din hud. På grund af lighederne med lipider i det øverste lag af overhuden, det høje indhold af fedtsyrer linoleici (fedtsyrer, umættede), såvel som på grund af palmitoleic syre (APO), olie af havtorn alba er særlig værdifuld, han, mens støtte funktion af hudens barriere og beroligende irriteret område. Med andre ord, ved hjælp af havtorn, hvid, huden vil føles som om det er igen i sommeren. Hertil kommer, at det høje indhold af vitamin E beskytter huden mod udtørring og demineralisation. Brug fugtighedscreme Hydra Marine 24h Creme Thalgo. På grund af strukturen og dens ingredienser, denne creme vil ofei en til at se frisk teint og mindske synlige rynker.

Hvad med en serum af aktive havtorn, en creme til intensiv pleje af hænder med ekstrakt af havtorn eller en body lotion effektivitet og Organica på grundlag af havtorn olie? Et plus af vitalitet og et afslappet look af huden er velkommen til enhver alder. Investere i professionelle produkter, kvalitet og effekter vil ikke tøve med at dukke op.

Under hensyntagen til alle disse tips og du vil være i stand til at se lige så godt som muligt i en lang periode af tid. Glem ikke, at den pleje, har den vigtigste rolle i din skønhed.

Anmeldelser (0)


Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!
    Dårligt           God
Captcha