GHD

God Hår Dag er et Britisk selskab, også kendt som GHD. Mærket er verdens førende i form af værktøjer og hårpleje produkter, de er købt over 50.000 saloner over hele verden. GHD var den første sponsor i form af instrumenter til at blive vist på Victoria ' s Secret Fashion Show, og værdsat af berømtheder, såsom Victoria Beckham, Madonna, Gwyneth Paltrow og Jennifer Aniston.

GHD professionelle værktøjer af højeste kvalitet


Bruges af top stylister fra hele verden, den GHD produkter har domineret de start-og landingsbaner og magasiner siden 2001. Alsidig og nem at håndtere, styling produkter, hår eller børster af dette mærke forbedre tilstand og udseende af din simple kendsgerning, at du opnå perfektion fra dag til dag, bare ved hjælp af nogle produkter, der gør dit hår se ud, som i modemagasiner.
Den bedste og mest professionelle saloner i verden bruger al den tid som professionel hår fladjern, lavet bølger eller andre frisurer, de værktøjer af en overlegen kvalitet at dem, der er på markedet, da håret vil være mere beskyttet, vil ikke nedbrydes, og vil fortsat være lige for en længere periode.

GHD hår board er perfekt til glatning uregerligt hår, for at skabe spektakulære krøller, eller for den mest avancerede frisurer. GHD Eclipse hår bestyrelsen er udviklet til alle hårtyper, glider perfekt og efterlader en skinnende hår, uden nedværdigende. Temperaturen at nå op til 185 grader C og udglatter endda messiest hår. Den er udstyret med 3 sensorer, patenteret tri-zone teknologi, der forhindrer nedbrydning af hår, og varmen bliver jævnt fordelt på delområder af hår, der strækker sig det og udglatning det jævnt.

En anden revolutionerende produkt, der sikrer garanteret resultater er GHD Platinum hår bord, ideel til glatning, krøller, glatte hår eller frisurer, men også for at rette pandehår. Dette bruges af professionelle saloner, men kan bruges i hjemmet. Håret forbliver sunde takket være den 6 sensorer placeret på de to plader, der fordeler varmen jævnt. GHD Platinum reducerer hårtab og holder farven i farvet hår, der giver skønhed og glans.

En opretning og styling af håret, som den bog, der kan gøres med GHD V Guld Professionel hår bord til alle hårtyper, at tæmme og udjævning krøllede hår på en effektiv måde, og resultaterne sidste i lang tid. Med en spektakulær og forbedret design, glitrende guld accenter, GHD Guld Professionel hår bord glider glat gennem håret til at sprede sig, mens kanten af hendes kurvede hjælpe i skabe perfekte loops, for en intens glans.

For at få adgang til de nyeste trends inden for hår og frisurer, vælge GHD.

Seneste artikel


Du ønsker et glat hår og skinnende ? Her er de tips.

Du ønsker et glat hår og skinnende ?

En stor del af kvinder, der vælger at gå regelmæssigt dit hår med den plade. Vi alle ved, hvor skadelige er de enheder, med indtagelse af varme, men det er meget vigtigt at vide, hvordan man bruger dem, og dermed få det perfekte resultat.