Find ud af, hvad hair Color dig fordel, Complete guide!

Find ud af, hvad hair Color du fordel


Find ud af, hvad hair Color du favør afhængigt af din type teint – Guide fagfolk

De fleste af de kvinder, der vælger at farve sit hår i forskellige nuancer, og meget få af dem der vælger at holde deres nuance Naturala. Når tiden tager sit vejafgift på, hvordan vi ser, vi kvinder, vi er nødt til at farve vores hår for at skjule den hvide tråde. Men de tendenser tjene som en nyttig vejledning, når vi er nødt til at beslutte om en bestemt hair Color.

Men, på trods af hvad du er iført, skal du vælge, hvad der passer os til at undgå tilfælde, hvor Color af hår, vi fordel. Huden er den vigtigste faktor i den funktion, som du bliver nødt til at beslutte, hvilke vil være Color af dit hår. Men, hvis du ønsker at have et kig sensationelle og ikke i, hvad angår Color af hår, vil du nødt til at vælge en nuance, som du lægger på huden spor og ikke overskygge mere, end det er tilfældet.

En af de enkleste og bedste måder at opdage din hud tone er, at du ser på venerne i dine håndled. Hvis de har en nuance af blå betyder at subtonul er koldt, mens hvis årer er grøn betyder at subtonul er grøn. Sikker på, at der er kvinder med subton neutral, mener jeg en kombination mellem tonen i kulden med en varm, men disse sager er meget sjældne.

Subton hot

Kvinder, der har subtonul hot har, som en regel, Color af dine øjne, grøn eller brun, og den hue Naturala hår er gylden blond, brun guld. Teint af disse kvinder er i nuancer af guld eller fersken -, oliven-med subtonuri gyldne og selv med fregner. I tilfælde af at din hud er hvid-brun og har subtonuri varmt kan spille til en bred vifte af farver, fra mørk blond til sort hår, så længe de større andel af håret Color er i subtonuri varm. Suvițele chestnut er den mest angivet, uanset om du vælger en base af mørke eller brune.

Subton koldt

Color øjne brun, sort eller blå med grå, er det tegn på kolde toner. I dette tilfælde, kvinder har hår Natural i nuancer af chokolade, mørk, brun, mørk grå eller blålig sort, og den hud tone har subtonuri blå, pink eller oliven træer. I tilfælde af at du e ejeren af en hvid hår-brun med subtonuri koldt vil få dig til at vælge i det meste til det kølige nuancer. Hvis du virkelig har brug for at være Blonde, undgå Blonde-rød i varme nuancer, vælge toner koldt, til platin. Vælg nuancer af mørke, kolde. For brunt hår, du kan vælge nuancer lysere og varmere, men grundlaget skal være kold.

Bleg teint

Valget af hår Color hvis bleg teint nødt til at afhænge af kontrasten mellem disse to. Kvinder med bleg hud bør undgå hårfarver for Natural og ville hellere have at spille med nuancer, og at opnå en kontrast mellem de Color af hår og hud. Det kræver en masse mod, virkelig, at vælge en nuance varm med en bleg farve, men den Color red sætte dit bedste i værdi fregner og subtonurile af gul.

Lys-flået er specifikke for kvinder med lys brunt hår Natural eller blond. Det er en teint ganske følsom over for solen, men viser ingen fregner og ikke har dette aspekt af Porțelan specifikke roscatelor. Jeg vil sidde bedst med nuancer af blond eller brunt hår, men rødhåret åbnet, vil du Complete. I tilfælde af at din hud er åben og har subtonuri kolde, vil du nødt til at bruge med tillid nuancer af blond eller brunt koldere eller varmere.

Hvis du ønsker at male dig selv i røde nuancer bliver nødt til at vælge en Color mere varm, uanset hvor åbne eller lukkede, er den skygge. Således, din hud vil ikke have virkning af en " gennemsigtig ".I tilfælde af denne type hud ikke anbefale til farvning af hår i sort eller brun, så det gør ikke favorisere en bleg farve, men det kan være en mulighed, hvis den nuance af brun er kombineret med en stribe af lys brun.

Farve olive

Kvinder, der har Oily Skin oliven skal du vælge nødvendigvis til håret i det mørkt, så de bedst sættes i beviser dine ansigtstræk. Læber og øjne er bedst stillet i evdienta af denne Color, men du er nødt til at have i tankerne, at det også kan fremhæve mangler, såsom mørke cirkler. Kim Kardashian kan være det bedste eksempel-og det kan ses som valgte en hår Color med et par toner lysere end den mørke, bare for at understrege den perfekt teint olivenolie. Farve olive er specifikke for kvinder, latinos og kreolsk.

Selvfølgelig som en teint oliven kan være en solbrændt af en kvinde med en hvid teint. For denne type hud nuancer af mørke brun, brun eller sort er den mest velegnede. En teint, oliven, der er forbundet til en Blonde hår, uanset nuance, der vil synes helt unaturligt og unaturlige. For som teint oliven, i almindelighed, byder på nuancer af brun hud, uanset om den subtonuri koldt eller varmt, du kan vælge nuancer af mørke brun, brune eller mørke hår. Men, for en teint, oliven, de mest egnede Color vil altid være brun.

Medium teint

Nogle kvinder har den farve, jeg mener subtonuri koldt. Kvinder med denne hudtype, kan du tilføje et plustegn af varmen og giver huden en glød Naturala, og et kig straalende. Hvis du har en mellemlang teint med subtonuri kold, bør undgå at farverne også åbne, for at jeg vil give et kig udslettet. Også, bør du undgå en Color for mørke, for det vil kun understrege, mørke rande.

Så, enhver kvinde har brug for at etablere den hudtype, inden maling. Det er også meget vigtigt at holde i tankerne er det faktum, at de bære, hvad der er praktisk for dig, så du don nødt til at holde den konto nødvendigvis på de seneste tendenser inden for hårstyling.

Anmeldelser (0)


Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!
    Dårligt           God
Captcha