Ecovital Professional


Ecovital er et brand, der blev født i Rumænien, der er på det professionelle marked for produkter, der for omkring 20 år. At være i partnerskab med Thalgo, Ecovital Cosmetics leverer kvalitets produkter, fra tang og ingredienser af høj kvalitet. Ecovital produkt linje spreder sig let og på globalt plan, at de produkter, der reklameres over 483 landsdækkende.

Al den tid, vi er opdateret med de nyeste produkter inden for Body Care. Det være sig professionel shampoo, balsam, cremer eller wraps, når som helst og hvor som helst du har brug for at føle sig godt tilpas i din egen hud.

Fra en bred vifte af produkter, Ecovital tilbyder behandlinger til ethvert behov i huden.


- Sådan Ecovital hud produkter, der svarer til de behov, alle hud typer, uanset om det er om SENSITIVE hud, dehydreret hud, rosacea eller med udviklingen af befolkningens aldring. Med andre ord, en gammel hud kræver særlig opmærksomhed og pleje, og Ecovital cremer til en moden hud, som er specielt designet til at genopbygge hudens tone og elasticitet ved hjælp af syntese af dermal makromolekyler fyldstoffer, som virker mod den nedbrydning af huden.

- Tør, SENSITIVE eller fedtet hud skal behandles på en ordentlig måde, så problemerne mindskes eller forsvinder helt. Disse forskellige behov og tilbyder forskellige løsninger, og dehydreret hud, i betragtning af, at Hydration det behov, ved at reducere vandtab fra stratum corneum, men også om at undgå de tillidspersoner af skadelige stoffer i huden.

- En SENSITIVE hud har brug for opmærksomhed, fordi det opfører sig anderledes i hver time af året, og Ecovital formår at regulere forskellige emner, såsom: dårligt blodomløb eller rødme, indstilling af komfort i huden.

- Fedtet hud er justeret ved hjælp af Ecovital, som det lykkes at reducere udskillelsen af sebum, lukke porerne og har en stabiliserende virkning, så huden forbliver glat og mat.

Et meget vigtigt skridt i den daglige hygiejne og i den rituelle pleje rensning og toning af huden og hvilke produkter, der ville være i stand til at gøre de fleste af disse ting, hvis ikke Ecovital produkter? De har evnen til at fjerne døde hudceller fra overfladen af epidermis, renser huden af make-up eller urenheder og tillader absorption af aktive stoffer.

En fast, harmonisk og smuk krop kræver pleje, og gå til gymnastik kan tage for meget tid. Ecovital kommer til at hjælpe alle dem, der ønsker en bedre krop ved at give kroppen behandlinger, der er designet med præcision og de bedste råvarer.

For at forme, opstramning og toning Anti-Cellulite Termo Creme gøre op med unaesthetic udseende af "appelsinhud" gennem fjernelse af toksiner og overskydende vand. Blodcirkulationen forbedres, og huden forbliver mousserende, fugtes, tonet og næret.

Ecovital Professional tilbyder de bedste løsninger af skønhed for en krop at blive misundt.

Seneste artikel


Hvordan at slippe af med mørke cirkler, hurtigt og sikkert

Hvordan kan du slippe af med mørke

Dette spørgsmål er ikke meget let, fordi der ikke er en universel opskrift til at hjælpe dig i denne forbindelse, men der er nogle hjem retsmidler, der kan være til hjælp.

De bedste cremer til Oily Skin

De bedste cremer til Oily Skin

Oily Skin er helt forskellige fra tør hud, så hvis det land, kræver Hydration, det fedt, der udskiller så meget sebum, der kan tilstoppe porerne, og dette fører til fremkomsten af bumser eller hudorme.