Du ved, at du vælger den duft ?

Du ved, at du vælger den duft ?


Enhver person, der skal vælge deres parufmul, så det vil repræsentere og afspejle hans personlighed. Det betyder ikke, at en Man har for at bruge bare en duft, men kan have flere forskellige varianter for særlige øjeblik i livet. Parfume har sit eget sprog og afslører, hvilke ord der skal forlade i suspension: stemninger, følelser. Han kombinerer følelser med erindringer af både frivillig og ufrivillig og taler om den måde, som vi kommer i kontakt med os selv og med andre. Derfor, vores forhold til den duft, der svinger mellem tiltrækning og frastødning. Den vaklen er på grund af det faktum, at lugten er den eneste af de fem sanser, som ikke er relateret til neocortex, den neutrale zone af hjernen og sæde af sprog, af grund og afgørelse. Han er direkte knyttet til det limbiske hjerne, sæde for følelser. Sætningen "jeg kan ikke fordrage denne parfume" hurtig, faktisk, størrelsen af den følelsesmæssige instinktive lugt. Tiltrækning til en duft og afsky for hinanden, er et bevis på at søge til det ubevidste til sikkerhed. Hvis før eksklusiv var beregnet til at fjerne ubehagelige lugte, i dag er det rigtige valg giver den tone, stemning, der giver dem samtidig dem omkring dig en prøve af personlighed.

I alle tilfælde, duften er et våben af forførelse, så de fleste af de gange, både kvinder og mænd, der bruger denne teknik til at flirte, og for at tiltrække opmærksomhed. Ved måde, når du finder noget, i lugten af din egen til en anden person, i nærheden af de opstår, med det samme, og da jeg ikke finder, at der er noget, man kan tale om en ægte brud. Et par, som du bedre forstår det er altid sammen og gennem en relateret olfaktoriske. Valg af en bestemt parfume har med at gøre, først og fremmest med ønsket om at trække ham på den anden tæt på din egen krop. Og lidelse er større med den lugter vækning spøgelser og følelser af intime. Det sprog, lugt, der er komplekse, formidle budskaber at skjule de sider af personligheden, og kan åbne op for fejl, forventninger og endda deres mest intime hemmeligheder. Hvilken kvinde kan ikke huske, at blive brugt i ungdomsårene en berusende duft til at skjule sin generthed, og til at hævde kvindelighed lige opdaget? Nogen parfume fremkalde en arketype (Lolita, femme fatale, osv.) som kvinde identificere sig med. Det forklarer, hvorfor nogle kvinder er trofast hele livet af en enkelt duft, og hvorfor andre er i en form for søgning intime af den hellige Gral.

Den blomsteragtige duft

Med sikkerheden, og du er en af de kvinder, der har prøvet mindst en gang en duft med blomsterudsmykning. Eksklusive blomster nyde den største popularitet. Årsagen? Den blomsteragtige Aroma er tilstrækkeligt diskret og subtile ikke at forstyrre de lugtesans af mennesker omkring dig, og nok, vedholdende nok til at sprede en behagelig duft. Blandt de mest populære blomsteragtige noter omfatter rose, levanțica eller gardenia, i forskellige kombinationer, således at den duft, der passer til den personlighed af din. Vælg en parfume med floral duft, den dag, på kontoret, i skolen eller på en romantisk date. Nina Ricci er kendt for at lancere sine produkter med blomsterudsmykning. For eksempel, eau de parfum til kvinder Love In Paris – Nina Ricci er en duft, der formår at være vellidt rigtig mange kvinder. Også, eau de parfum Very Irresistible fra Givenchy er den foretrukne af mange stilfulde kvinder, der blev kendt for sin evne til parfume huden for en lang periode.

Den søde duft

Stilfuld kvinder, der vedtager de fleste af de gange en mode stil i dette notat, foretrækker søde dufte, frugtagtig. Essences frugtagtig hører til den kategori af parfume sød, matchende den stilfulde kvinde, der ønsker at komme ud af, altid i sporet på en pæn måde. Den søde duft at denne type af duft breder det er resultatet af kombinationen af Essences af frugt-og blomsteragtig. Lad dig blive erobret af noter af mango, æble, fersken eller cherry, når du kommer ud i byen om aftenen, eller når du går med din kæreste på en romantisk middag. På grund af det faktum, at denne type af duft, der normalt har en temmelig stærk lugt, det er ikke anbefales til brug i løbet af sommeren, som den søde lugt kan blive uudholdeligt i de rum, mørke og varme, selv for at holde. Bvlgari er mærket meget kendt blandt kvinder, stærk, sexet og uimodståelig. Jasmin Noir en del af de kreationer af den kendte traditionelle parfumer. Carlos Benaim og Sophie Labbe, som er en blomster-træagtig duft, og er designet specielt til modne kvinder, elegate, der elsker luksus. Sammensætningen af denne duft spille bare en koncert duft, med noter af blomster og frisk saft af planten. Oftest er denne duft er brugt som et tilbehør, såsom en perle, og tak for at designe unikke, elegante og frodige.

Duften af frisk

De fleste af de unge kvinder, energiske og aktive temmelig eksklusivt frisk. De har som regel smag af cictrice og de er perfekte uanset årstiden. Lavet af hidtil usete kombinationer af Essences af appelsin -, citron-og andre citrus duft med duften af frisk kan sprøjtes i morgen, fordi det vil give dig alle de Energy og friskhed, du har brug for til din start i kraft dagen. Du kan vælge en duft, frisk, selv når du gå til gymnastiksalen, eller når du øver nogen form for sport, er "passende" perfekt. Også, hvis du er den slags person, der bærer selv, når de går til stranden, så duft med citrus smag, og er det ideelle valg for dig.

Eau de parfum – Tyv Couture fra Givenchy ikke er en favorit af mange kvinder. Hvis du nogensinde har prøvet denne parfume, jeg råde dig til at gøre det, og du vil falde i kærlighed håbløst. Denne duft er en hyldest til mode-og deminitatii, der giver en luft af sensuel, glamuros, passioneret og levende. I toppen noter duften spille duft af nektar af hindbær med appelsin og bergamot krydret med pipette, vetiver og magnolia. Denne duft formår at folde på huden af enhver kvinde, der som et andet lag af huden og oser passion, elegance og sensualitet, elegance og en umiskendelig stil.


Anmeldelser (0)


Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!
    Dårligt           God
Captcha