Diva Professional

Gør opleves i første omgang som en familie virksomhed, Diva Professional Styling er et Britisk selskab, der designer professionelle produkter til hårpleje til de højeste standarder. Diva Professional samarbejder med de mest prestigefyldte professionelle saloner rundt omkring i verden, de produkter, der blev den foretrukne af mange berømtheder. Også, Diva Professional produkter anvendes i mange film i profil og i TV-shows, der har en reel succes på grund af deres kvalitet.


Diva Professional er den største brand i form af salg i Storbritannien, de produkter, som kan købes i salonerne, men derhjemme også. Takket være en udviklet spil til styling produkter, tørring eller styling, Diva Professional sikrer altid den bedste ydeevne, at være førende på markedet.


Diva Professional produkter har fået tildelt hair top saloner, således at det altid giver den bedste kvalitet for at sikre maksimal ydelse.

Diva diffuser er specielt skabt til lange hår, som har brug for mere volumen ved rødderne og krøller godt defineret. Det er udstyret med et system, gummibelagt greb, velegnet til alle typer tørretumblere.


Hår har aldrig været så let at berolige, som nu, med hjælp af en Diva Professional hår dryer, der passer til alle, uanset stil. Det spiller en strålende glans og langvarig, fleksibilitet og smidighed, uden at forringe hår. På grund af den generatorer 5 millioner ioner/h, det fremskynder processen med tørring af håret, hvilket gør det lettere for styling. Rengøring processen er meget let, således at produktet har en lang levetid på grund af det faktum, at det er et gitter af keramik, der sikrer, ionisering af de dele af håret. Den er udstyret med et ergonomisk håndtag og en lang ledning på 3 m, 2000 W med auto-shutdown, når den når en temperatur på 110 ° C og har også 4 stadier af varme og 2 speed, og med en knap til kold luft.


For at få den mest elegante og sexede krøller, Diva foreslår en hair styler, der umiddelbart opfylder ethvert ønske om tilknytning til en synes at være mere smuk. Produktet er lavet for at få de fleksible og naturlige krøller, og formen af dens taper gør det perfekt til bølger løs, med en diameter på 45 mm i bunden og 22 mm i toppen. Det krøllejern er lavet af titanium og er baseret på en høj kvalitet og teknologi, som fordeler varmen jævnt i hele håret. Det giver dig mulighed for at få en styling af nøjagtighed på grund af det faktum, at temperaturen kan indstilles fra 140 til 220 grader C, og har også et låg af silikone i toppen af stangen, der beskytter fingrene.


Diva har pleje produkter til mænd også.Diva Professional, en høj kvalitet, der opfylder alle behov for en ansigts-pleje korrekt. Det er udstyret med et genopladeligt batteri, 5 præcision knive i rustfrit stål og 5 justerbare kamme, som tillader håndtering af meget lette instrument og umiddelbare resultater. Det er udstyret med en kompakt oplader, som professionelle resultater ikke vil straks blive vist.


Diva tilbyder en række produkter, der giver præcision, kvalitet og høj ydeevne.

Seneste artikel


Produkter til krøllet hår

Produkter til krøllet hår

Folk med krøllet eller bølget hår anses for at være velsignet ved at eje denne type af hår. For dem, der ikke ved, hvordan at opretholde sådan et hår, at det kan virke temmelig simple