Depilève


Depileve er nummer 1 i systemer af professionelle voks, som findes i 87 lande fra hele verden. Depileve gå på den forudsætning, at et system af professionel voksbehandling, bør være at levere høj kvalitet kosmetik, samt den bedste behandling for at fjerne hår.

Depileve udstyret med et innovativt system for hårfjerning med varm voks, og de mest populære systemer af Depileve voks er dem med varm voks knust, som generelt bruges til de områder i ansigtet, under armene eller bikinilinjen på grund af sammenhæng i deres formbart. Også, Depileve drage fordel af en vifte af cremer, der kan reducere væksten hår, men også produkter, der er designet til huden, efter at processen for epilering.

Depileve - succes, prestige og kvalitet


Depileve Voks er en af de nemmeste metoder, der anvendes til at få en smuk hud. Såsom voks efterlader den glat hud, uden spor af vækst hår, udseende af at være en Natural en og overraskende. Depileve Voks er et unikt produkt på basis af paraffin, som er skabt specielt til professionelle saloner , men også til brug i hjemmet.

Traditionelle Depileve voks er det perfekte valg for SENSITIVE hud, som denne type af voks, der bruges, uden at det papir, der voksede. Traditionel voks med Olive olie opvarmes i en metal beholder eller i en karaffel og anvendes ved hjælp af en spatel. Er ikke nødvendigt strimler af voks.

Den Depileve karaffel det er meningen, at varm voks på en professionel måde, at være uundværlig i en skønhedsklinik, der tilbyder tjenester af voks med traditionel voks. Det smelter og filtre voks, opvarmning hende på en måde, der er effektiv, for at være egnet for alle voks typer.

Traditionel voks elastisk har i dets sammensætning af ren bivoks, og colophonium, har en høj kvalitet, fordi det ikke brænder i kontakt med huden, og er ikke skør, fordi det har et smeltepunkt på omkring 50 grader C. elastisk voks er vedvarende, og efterlader huden glat og silkeblød, og det er indiceret i tilfælde af SENSITIVE huden, anvendes især i lysken, hvor hårfjerning skal være udført i en delikat måde.

For en glat og blød hud, hårfjerning med traditionelle voks, fjerner døde celler fra hudens overflade, og efterlader det glat og behagelig at røre ved. Med andre ord, voksning med traditionel voks har lange-varige resultater fra to til tre uger. Så denne type hårfjerning er en økonomisk og kan udføres både i saloner og i hjemmet og er gjort på ethvert tidspunkt af året. Voksning traditionelle stadig en af favoritterne af alle kvinder, uanset deres status, finansielle situation eller kultur.

Depileve er det ideelle valg for en mere glat hud, blød og strålende, fordi det ikke irriterer huden, og den tilstand af anvendelsen er ganske enkel: den voks, der vil varme op, indtil det bliver flydende, anvende den med en spatula, men ikke kræver strimler, fordi håret er fjernet ved plukning.


Depileve tager sig af din hud!

Seneste artikel


Alt hvad du behøver at vide om hårfjerning

alt hvad du behøver at vide om

Huden skal altid se fejlfri, især i sommermånederne, når jeg havde alle former for tøj, så som nederdele, shorts eller endda hvis vi går til havet, er du nødt til at være i fantastisk form.