Denman

Designet i Uk, Denman produkter anvendes i mere end 60 lande rundt om i verden, i saloner i professionelle, der sørger for de bedste resultater. Den første Denman børste blev opfundet i 1938 af John Denman Dean, som er blevet produceret i 60 saloner takket være en teknik, hans, at tørre ud og arrangere hår på samme tid.

Denman producerer i dag over 400.000 af børster hver måned og fortsætte med at arbejde med top saloner frisure og frisør-shop, lancerer i permanent innovative faglige Tools.

Denman børster


Med et bredt udvalg af børster, Denman opfylde alle hår typer, herunder børste til Volume og Styling, og den børste, der gør den perfekte krøller, glødende. Såsom børste 7 Række Klassiske Styling er Resistance for varme og kemikalier, den er antistatisk, gummi, hygiejniske og slidstærke.

Børsterne leveres i slutningen med gummi puder, der giver maksimalt greb og kontrol for Smoothing og forme håret. Børsten trænger let, uden at rive håret, der giver det optimale betingelser for Styling. Dette er perfekt til langt og mellemlangt hår, der er hårdt ved håret og gjort.

Den Denman Sølv Squargonomic rund børste for Styling er lavet af Natural børster af vildsvin, blød, ikke ridse Scalp, giver håret mere Volume og er effektiv til glatning hår, hvilket gør den ideel til mellemlange eller lange hår. Det betyder ikke bryde håret, administrerende at forlade det fløjlsagtig blød til touch.

Også, de roller Denman børste er yderst effektiv, er lavet af keramik, jævnt fordeler varmen på niveau med håret, der giver det glans hår og en grundig pleje. Den resulterende krøller er yderst vellykket, men kan også bruges til hår glatning. Den Denman børste er designet til at glide gennem det krøllede hår at rede ud af håret og til at definere krøller.
 
Denman børster håndtere effektivt vådt hår, og giver mulighed for hurtig tørring, accelererer tørring med blow-tørretumbler, der tillader varm luft at cirkulere fra roden til split.

Denman klassiske børste er meget alsidig, giver håret mere Volume og færdig med håret, for at få en crystal shine.


Så, Denman professionelle børster er af fineste kvalitet og er ideel til realiseringen af de mest avancerede frisurer.