Den bedste anti-rynke cremer

Bedste anti rynke cremer


Enhver kvinde ønsker evig ungdom, men det, du don nødt til at ty til forskellige kirurgi til at virke yngre, men du er nødt til at følge et par grundlæggende trin, hudpleje: rensning, toning, fugtgivende. Den kosmetiske industri det har udviklet sig længe nok, og på markedet dukkede flere og flere cremer, at kampen mod ældning af huden, men de fleste af de gange, når de køber, vil de ikke give de resultater, vi ønsker.
 
Anti-rynke cremer er vigtigt, når du kæmper mod aldring af huden, fordi de har evnen til at stimulere Natural produktion af Collagen og også bekæmpe frie radikaler, som hjælper med at forebygge forekomsten af rynker. Også, ifølge nogle forskning, folk investerer milliarder i anti-aging cremer.

Før du vælger en anti-rynke creme er godt for os, forskning eller spørge udtalelse af specialister, men hvis vi ikke har tid, gør det muligt at gøre dette, giver vi en søgning på google. Vi har lavet en top professionel anti-rynke cremer, der bør være til at bruges fra enhver kvinde, der er konfronteret med den problem af forekomsten af rynker.

Professionel anti-rynke cremer:

Anti Rynke creme Med Stamceller Cell Active Alder Fornyelse Lineless af Bruno Vassari er beriget med stamceller fra træer i sequoia, med stamceller af blomsten af drue-vine, med soja ekstrakt, som har meget god effekt på huden, fordi det har evnen til at øge forbruget af ilt, hvilket giver en højere Energy af celler og også stimulerer celle regenerering, der fører til at få en jævn teint unge og lyse. Frø af træet, karitefedt har Nutritive og beskyttende egenskaber, og polymerer med effekten af at fokusere lave blødgøre huden og reducerer rynker. Hyaluronic syre med lav molekylær vægt trænge dybt ind i strukturen af huden, hvilket giver en højere fugtgivende, og E-vitamin er en antioxidant-effekt. Denne creme giver tætheden af epidermis og magt hud, holde dem på samme tid fasthed, smidighed og blødhed.

Wrinkle cream Regenerating fra Juliette Armand Thavma Creme har en høj dækkeevne og penetration og det er meget anbefalet i kampen mod rynker og fine linjer til dem krymper til et minimum, fugter huden og giver den fasthed. Dette beskytter mod solens stråler og giver huden glans. Dens egenskaber af fugtgivende, regenererende og løfte, rangerer på en førende position i den professionelle kosmetik industrien professionelle.

Ædle Creme Maria Galland giver huden Daily Care, og dens aktive ingredienser giver dig Energy og Hydration, og Balance lipid er reguleret. Også ekstrakt af plankton og ekstrakt af røde alger styrker Resistance af huden faktorer, stress og stimulerer aktiviteten af celler. Natural olier, vitaminer og UV-filter beskytter huden mod for tidlig ældning.

Anti-age creme til lysstyrke - Supreme Glød – ReVersive af Babor er en anti-rynke creme som giver huden lysstyrke, og det kompleks af Glød-tech pigmenter giver glans til huden, inducere en synligt mere ungdommelig. Hendes tekstur er innovative og skumdannelse, der kan forbedre og opretholde en ensartet teint . RE-YOUTH complex sikrer, at huden absolut foryngelse. Denne creme bevarer skønhed og naturlighed af de personer, hud, fjerne pletter forårsaget af for tidlig ældning.
Anti-Age Omstrukturering Creme Eclipse af Académie er en professionel creme, der bekæmper effektivt mod aldring af huden, omstrukturering overfladen af huden. Dette, genoprette deres ungdommelige udseende, som er ideelt for alle kvinder, der ønsker en hud smukkere og unge.

Daglige anti-Rynke Creme Alder Mindre Hverdagen på Exuviance er en fugtighedscreme, der er velegnet til alle hudtyper, selv for den følsomme én, der kæmper for at rette tegn på ældning. Det kompleks af innovative ingredienser, der består af polyvalente syrer, patenteret Bionic syre, som giver huden en fast konsistens ved at stimulere blid til de celler, der hjælper til at opretholde Natural Collagen af huden.

MarinAge Daglige Creme fra Ecovital har et innovativt system af beskyttelse, er et aktivt produkt, som beskytter huden mod ældning accelereret forårsaget af processen af foto-oxidative. Det anbefales, at alle typer af hud, med et anti-rynke-effekt, som stimulerer mikrocirkulationen og omstrukturerer væv.
Men det kan bestilles direkte fra Glemis til de bedste priser.
 

Hvordan det virker anti-rynke cremer?

Anti-rynke cremer fjerner døde celler fra huden, og efterlader huden test meget lysere. Også, de har en stærk fugtgivende effekt, at reducere forekomsten af rynker og reducerer de fine linier. Cremer, der indeholder antioxidanter, der er yderst effektiv i at forebygge rynker, som har evnen til at ødelægge de frie radikaler. En ingrediens, der er så vigtige som de er antioxidanter er retinol. Det er et derivat af vitamin A, der stimulerer Collagen produktion og forhindrer udtynding af huden, der forhindrer forekomsten af rynker. Retinol, har fast ejendom at misfarve den brune pletter vises efter gentagen eksponering for solen.


Hvordan kan du vælge en anti-rynke creme?

Efter den type af huden, som du har. Følsom hud for eksempel har behov for en stor beskyttelse, som i dette tilfælde er anbefalede cremer rig på C-vitamin, som fremmer produktionen af Collagen. Oily Skin har brug for en creme med frugt syrer, og tør dem på grundlag af vitamin A.
Efter årsag til rynker. Rynker udtryk har behov for særlig cremer til dette spørgsmål, og de gentagne eksponering for solen, der kræver beskyttelse, angive og passende behandling, såsom en hudlæge vil være den bedste person til at angive, hvilken type af behandling der passer dig bedst.

Efter de ingredienser, der er i sin sammensætning cremen. Retinol har anti-aging egenskaber, Hyaluronic syre fugter huden, og vitamin C giver det en stor elasticitet, alle af dem er nyttige i at vælge en anti-rynke cremer.

Efter den periode af dagen, hvor det vil blive brugt. Således, hvis vi vælger en dag creme, efter at de er fyldt 30 år, er det nødvendigt at vælge og en nat creme til at fugte i dybden af huden, og i løbet af natten.
Efter alder. Behovene er forskellige i en alder af 20 år i forhold til de 50 år, for eksempel, og aldring vil medføre dehydrering og udtynding af huden, og gentagen eksponering for solen forårsager rynker, huden bliver mindre elastisk eller hård sex. I en alder af 20 år den største behov for huden, det er fugtgivende, og efter 30 eller 40 år forbindelser, en creme, du har brug for til at holde huden ung mere tid til at omstrukturere.
 

Hvad der skal til at lave en anti-rynke creme?

- At stimulere Collagen produktion og produktion af hudceller sundt for på denne måde vil du undgå udtynding af huden.
- Anti-aging cremer, don skal have meget vand i den sammensætning, for den effekt, de vil have ét kort sigt, vand, bliver absorberet af væv i hud fra overfladen, og de linjer eller rynker vil blive undgået.

Anmeldelser (0)


Skriv en anmeldelse

Note: HTML er ikke oversat!
    Dårligt           God
Captcha