CHI

CHI produkter er kendt for en innovativ teknologi, lavet af de dygtigste specialister i hair care. CHI tilbyder hele pakken af pleje, beskytte håret fra forskellige styling produkter, der angreb håret. Farouk Shami grundlagt i 1987 CHI mærke til alle hårtyper, fra lige op til bølget eller krøllet, der går på den forudsætning, "Uddannelse, miljø og etik".

Dette mærke revolutioneret markedet for hår stil, fordi tilbudt den første hårfarve uden ammoniak, der som oftest er det foretrukne mærke af berømtheder i Hollywood berømtheder som Rihanna, Megan Fox -, Jessica Alba-eller Avril Lavigne.

Beregnet til alle hårtyper


CHI produkter, der er gavnligt for enhver hårtype, så shampoo og balsam gøre underværker for alle kategorier af hår.
Det CHI shampoo det er for både for mænd og for kvinder, der i sin sammensætning af ingredienser af høj kvalitet. CHI er beregnet til at reagere på en positiv måde, at alle hår typer, herunder uregerligt hår til glatte og give glans og smidighed. Også, det er beregnet til at hjælpe farvet hår til at beskytte farven i lang tid, at behandle ham, fugtgivende det og giver det glans i lang tid.

CHI er en shampoo specielt designet til at beskytte håret fra UV-stråler, der renser blidt håret uden at forstyrre farve proces. Hår produkter fra saloner omfatter en fugtgivende shampoo, som CHI Luxe Thirst Relief, og for en perfekt balance af håret, CHI Dyb Glans Balance shampoo er det ideelle valg.


CHI Keratin shampoo kombinerer styrken af naturlige keratin med essentielle næringsstoffer, såsom jojoba olie, argan olie og innovativ teknologi Keratrix, som tilbyder fuld beskyttelse af håret. Dette stof yderst sofistikeret, beskytter den naturlige keratin, dramatisk forbedring af elasticiteten i håret og held, der hindrer dens brud, tilføje dem på samme tid intens fugtgivende og glans.

Shampoo med argan olie er et naturligt afledt, der består af en blanding af arganolie, moringa olie, og composite keramik, som giver en luksus hårpleje, er især beregnet til skadet hår. Dette system infiltrerer hovedbunden med alle vitaminer og olier næringsstoffer , så håret bliver mere elastisk og naturlige.

 Den CHI balsam for både kvinder såvel som mænd, er fundet i en række af former, der giver fugt i dybden af hvert hår type. Conditioner er designet specielt til afbleget hår, CHI Ionic Color Protector-Systemet, som har evnen til at bevare farve og glans hår farve og CHI Enviro Smoothing udglatter krøllet hår, oprørsk eller tørre, og giver dem mere kontrol og mere fugtgivende. Så håret bliver mere befæstet, glansfuldt og nemmere at arrangere, uden alt for meget besvær.

CHI Farouk Royal er en ekstraordinær behandling, der består af hvide trøfler og perler, der er beregnet til alle hårtyper har en let konsistens og gendanner med tillid ødelagte hår, og feeds må ikke uploade. Denne kombination af ingredienser, hjælpe dit hår og hovedbund fra alle synsvinkler.Seneste artikel


Du ønsker et glat hår og skinnende ? Her er de tips.

Du ønsker et glat hår og skinnende ?

En stor del af kvinder, der vælger at gå regelmæssigt dit hår med den plade. Vi alle ved, hvor skadelige er de enheder, med indtagelse af varme, men det er meget vigtigt at vide, hvordan man bruger dem, og dermed få det perfekte resultat.

Keratin behandlinger for hår pleje

Behandlinger med Keratina

En smuk hår og stærk, er enhver kvindes drøm, og det er derfor, det er nødvendigt med en speciel behandling for at genoprette hårets udseende eller Natural.