Bruno Vassari

Bruno Vassari mærke blev grundlagt i 1984 af en gruppe specialister i branchen i kosmetik. Denne gruppe blev inspireret i skabelsen af brandet til den klassiske italienske Giorgio Vasari, en berømt maler, billedhugger og arkitekt i det XVI århundrede. Alle i ånden af professionalisme og kunst, denne gruppe har skabt et brand, der er beregnet til skønheds-og hudpleje.

Aktive ingredienser i disse produkter indeholder hyaluronsyre, aminosyre, Omega CH og peptider af kobber designet til at forbedre elasticitet og hudfarve, fugt og efterlader den blød. Også, de er beregnet til, og til at udfylde fine linjer med kollagen. Den vigtigste antioxidant, der bruges, er olie fra frø af druer, der bruges som anti-inflammatoriske. Bruno Vassari produkter er kendt og dannet af naturlige ingredienser og indeholder ikke sulfater. Anti-rynke creme kan anvendes før make-up, i morgen eller i aften, med andre ord, ethvert tidspunkt af dagen.
 
Regenererer og forstærker huden
 
Bruno Vassari Hud Komfort er især beregnet til sart hud, eller med en fin struktur. De reagerer hurtigt at varme og kulde, derfor huden er beskyttet mod solskoldning eller koldt. Tør hud, sart og har tendens til allergiske reaktioner, kan der lider af irritation, og efterlader røde og hævede. Denne vifte af produkter bidrage til at reducere den følsomme hud, lindrer og øger hydrering.

De produkter, der er dannet ud fra et planteekstrakt komplekse, såsom: lavendel, linden, morgenfrue eller kamille, komplekse fugtighedscreme og shea smør, alle disse bidrager til at styrke immunitet i huden, fugtgivende og beroligende.
 
Bruno Vassari Ren Soluton Rækkevidde hjælpe med fedtet eller uren hud hud, åbne porer, som giver en mattifying look. Salicylsyre i sin sammensætning, fjerner døde hudceller og balancere de sebaceous kirtler. Uddrag af peanut beroliger irriteret hud, reducerer og forhindrer forekomsten af sorte pletter, og natrium hyaluronat giver en stærk fugtgivende hud.

De produkter, den vifte
af Tandblegning huden, giver en lysende hud, ensartet teint, reducere forekomsten af pletter og balance celler af melanin. Så de bidrager på en effektiv måde ved blegning af huden tak til C og E-vitamin, der fungerer som antioxidant og en illuminator perfekt hud.

AHA vifte dannes især fra glykolsyre fremstillet af sukkerrør. Hvad gør disse produkter? Nå, regenererer og fugter huden i dybden, fjerne døde celler. Så efter brug, huden er genfødt, og efter at opnå en yngre, glattere og forfriskende hud.

Bruno Vassari Solen Forsvar opfylder alle de egenskaber den ideelle creme solcreme, fordi det beskytter huden mod UV-stråler, mod solskoldning og for tidlig aldring.

Bruno Vassari Anti-Stress Udvalg er yderst gavnligt for et kaotisk liv og stressende, fordi udsat hud af disse faktorer vil blive mere tørre og visne, så de produkter i denne serie fugter huden, regenererer og forhindrer forekomsten af rynker, takket være A-og E-vitaminer.

De produkter, den vifte Kroppen, Der giver huden et yngre udseende takket være den marine alger eller glykolsyre, der eksfolierer, fjerner døde hudceller, fugter og giver huden fasthed. I denne serie tager en del produkter til vægttab, som terractive creme til slankende termoaktive Bruno Vassari creme eller gel med den virkning, vægttab, Slank Effekt Gel-Organ, Der Bruno Vassari.


Seneste artikel


10 metoder, som du kan reducere rynker

Hvordan til at reducere rynker

Lagring giver os hovedpine, når det kommer til hud, men selv om du er 20 eller 30 er godt for at forebygge visse sygdomme end at behandle dem, og her handler det om rynker.

De bedste produkter af professionel makeup fra 2017

Professionel Make-up

Makeup produkter, der har optrådt siden de ældste tider, sådan som den make-up er en del af de fleste kulturer rundt omkring i verden, bliver brugt mest ofte som en måde at udtrykke social status

5 tricks til at slippe hurtigt af de sorte punkter

Mange kvinder tørster en jævn teint lys, frisk og uden mangler, men oftest er det ganske svært at få en perfekt teint.

Anti-cellulite creme

Cellulite creme

Cellulite er et problem for mange kvinder. De fleste af dem bruger en hel masse penge på behandlinger for at slippe af med denne gene, men ikke hver gang de giver de ønskede resultater.

De bedste cremer til Oily Skin

De bedste cremer til Oily Skin

Oily Skin er helt forskellige fra tør hud, så hvis det land, kræver Hydration, det fedt, der udskiller så meget sebum, der kan tilstoppe porerne, og dette fører til fremkomsten af bumser eller hudorme.