Babor

Fra mange mærker inden for hudpleje, Babor er en af de få, der kan prale af meget sikker produkter til hud, der giver beskyttelse. De er designet i ingredienser af naturlig oprindelse, alle Babor pleje produkter er dermatologisk testet på samme måde som for 50 år siden, da han blev grundlagt. Optimeret til en perfekt grad af hudens ph-værdi, Babor produkter, der anvendes af de bedste kursteder i verden, og nu kan du forkæle din hud derhjemme med succes. 

Sikker, naturlig og enkel. Disse ord kan beskrive den perfekte samling af huden pleje Babor. For at forenkle valget produkter, Babor har oprettet særskilte linjer af produkter designet for alle hud type.
 

Synlige resultater med Babor

 
Læge Babor hud samling indeholder produkter, der hjælper huden til at holde yngre, at genoprette denne tillid. Linjen indeholder Biogen Cellulære produkter , som beskytter huden mod ydre oxidant eller de belastninger og Derma Cellulære tilbyder glans og elasticitet.

Kvinder med meget følsom hud kan bruge med tillid naturlige produkter til at slippe af med denne effekt, men Babor tilbyder Baborganics udvalg, der fungerer perfekt i den henseende.

Denne serie af hudpleje indeholder økologiske ingredienser 100%, hvilket ikke påvirker huden.

Beskytter huden og bevare naturlige er den vigtigste opgave for den Babor produkter.
Tilbyder formler for pleje, baseret på holistiske koncepter, af mere end 50 års intens forskning, Babor område bruger de bedste råvarer. I dette område hører til de cremer i dag, rengøring løsninger, natcremer, fugtighedscreme, øjne produkter, tonere, løsninger anti-aging og behandlinger.
 

Babor for yngre hud


Som vi alder, huden begynder at lide et par ændringer, som ikke er meget behageligt, og målet er at genskabe vitaliteten ved hjælp af de formler rige, der tilbydes komplet serie af Babor produkter. Gennem en koncentreret og kompleks af vitaminer, Babor Multi Aktive Vitamin Væske forbedrer strukturen af huden, reparation af væv og genskaber elasticitet. B5 og E vitaminer styrke væv, øge vitalitet og kampen mod de frie radikaler.

Ved at anvende en nat creme, det stimulerer regenereringen af hudceller, gennem brug af den avancerede formel Creme Babor Vita Balance nat. Skabt specielt til mennesker med tør hud, er denne cremet formel, der regulerer niveauet af lipider, hydrering af huden og genoplive det. For en glattere hud og en løftende effekt i øjnene område, Babor HSR Løfte Ekstra opstrammende kampen mod rynker, at det skaber omkring øjnene og hjælper med at opretholde elasticiteten.

Skinovage udvalg er ekstremt effektivt, fordi tilbyde individuelle løsninger til daglig pleje af tør eller følsom hud, med pletter eller med behov for fornyelse. Så i dette interval, er fundet produkter til alle hudtyper.

Babor Cleanser renser huden i dybden, er nøglen til en lysere og for en smuk hud. De fleste af de produkter, der gør deres virkning hurtigere og mere effektivt, hvis huden er helt renset, så alle Babor rengøringsprodukter indeholder beroligende ingredienser og fugtighedscreme. Nøje udvalgte produkter baseret på kildevand fra Aachaen, Tyskland repræsenterer de vigtigste mineraler, som kræves af den menneskelige krop.Seneste artikel


Give din hud den pleje, det har brug for!

Hud pleje, afhængigt af alder

alle kvinder er smukke på deres egen måde at være på. Men med alderen rynker, jeg har tendens til at bo på vores hud, selv om vi ikke ønsker det.

10 metoder, som du kan reducere rynker

Hvordan til at reducere rynker

Lagring giver os hovedpine, når det kommer til hud, men selv om du er 20 eller 30 er godt for at forebygge visse sygdomme end at behandle dem, og her handler det om rynker.

Hvordan at slippe af med mørke cirkler, hurtigt og sikkert

Hvordan kan du slippe af med mørke

Dette spørgsmål er ikke meget let, fordi der ikke er en universel opskrift til at hjælpe dig i denne forbindelse, men der er nogle hjem retsmidler, der kan være til hjælp.

Professionel kosmetik fra Babor til følsom hud

Babor til følsom hud

Ifølge en undersøgelse viser, at 60% af de mennesker, der oplever en følsom hud. Denne hudtype reagerer hurtigere og mere kraftfuld end en normal hud, og de faktorer, der fører til konfrontation med en følsom hud er.

De bedste cremer til Oily Skin

De bedste cremer til Oily Skin

Oily Skin er helt forskellige fra tør hud, så hvis det land, kræver Hydration, det fedt, der udskiller så meget sebum, der kan tilstoppe porerne, og dette fører til fremkomsten af bumser eller hudorme.

Den bedste anti-rynke cremer

Bedste anti rynke cremer

Enhver kvinde, han ønsker evig ungdom, men for dette, behøver du ikke nødt til at ty til forskellige kirurgi til at virke yngre, men du er nødt til at følge et par grundlæggende trin, hudpleje