Ardell

Ardell er førende på markedet, når det kommer til falske øjenvipper. Ardell Falske øjenvipper er skabt til at understrege og fremhæve de naturlige vipper. For at skabe en naturlig og lysende udseende, Ardell falske øjenvipper bidrage til at skabe en fabelagtig udseende, uden at brug af mascara. Det er blevet et kendt mærke, på grund af det faktum, at der lægges vægt på kvindernes ønsker at få lange utroligt øjenvipper, der i sit sortiment produkter til øjenvipper og øjenbryn sig, bindemidler af høj kvalitet og tilbehør til make-up.

Slut dine øjne med den mest smukke falske øjenvipper!


Ardell Fashion Lashes er lavet af menneskehår, 100% steriliserede. Disse strimler er genanvendelige og meget let at anvende, og hvert sæt kommer i en perfekt boks, som kan bruges flere gange. Falske øjenvipper komme i 35 forskellige stilarter (sort eller brun) og passer til alle. Ardell falske øjenvipper 120 er smukt buet, monteret på et bånd gennemsigtighed, der giver et naturligt udseende, buet, og kan bruges både dag og nat. For et naturligt og dramatisk udseende, disse falske øjenvipper tilføje et tyndt lag af naturlige vipper, uden at spille en fyldt aspekt, er meget komfortable og lavet af 100% naturlige hår.

Ardell sæt falske øjenvipper til at opfylde behovene hos alle kvinder til at få længere øjenvipper og smukke øjne, der tiltrækker alles øjne. En fængslende blik siger mere end ord, og hvis karakter ikke var så generøse med alle, Ardell falske øjenvipper komme i at fuldføre dette arbejde. Ardell sæt af seks par falske øjenvipper er meget komfortable og tilbyder en frodig skønhed, der tiltrækker mange blikke.

I det samme interval tage del Ardell Demi Wispies Naturlige falske øjenvipper, at tilføje en enorm mængde og en forførende look. De kan genbruges, er let at bruge og yderst overkommelig. At have en overlegen kvalitet, falske øjenvipper Ardell Demi Wispies Naturligt kommer i en æske, der holder den på en hygiejnisk måde vipper, der kan genbruges. De anvendes i saloner, som mange fagfolk i art of makeup, men kan bruges i hjemmet, fordi de passer til alle de kategorier af øjne, uanset farve, form eller størrelse.

Ardell Lim til øjenvipperne tilbyder først og fremmest sikkerhed, da der ikke er nogen mulighed for, at de falske øjenvipper falder i de vigtigste øjeblikke. Uanset hvor smukke de er øjenvipper, de kræver en lim, som sætte dem ud. I betragtning af, at disse falske øjenvipper anvendes i saloner parfume har den bedste kvalitet og den selvklæbende er vandtæt takket være sin flydende formel, som senere vender tilbage klæbende i kontakt med luften.

Øjenbryn er de vigtigste og mest alsidige funktioner i ansigtet, fordi det giver et plus, af personlighed og tilbyder en harmonisk balance og æstetiske i ansigtet, det er derfor, du er nødt til at være upåklagelig og plejet ordentligt. Som Ardell øjenbryn give et naturligt look ved at skabe perfekte øjenbryn og definere dem.


Mere smuk og defineret øjne formet, bare med hjælp af Ardell, der er til rådighed til en overkommelig pris til alle.

Seneste artikel


Stilizeaza dine øjenbryn som en pro !

Stilizeaza dine øjenbryn

Altid øjenbryn har den rolle at forme øjnene, skabe et delikat billede, aflange og perfekt. Sørg for, at kvinder ty til alle mulige tricks, kompliceret strategier af makeup til at have den perfekte øjenbryn,

Hvordan anbefale specilistii at stilizezi øjenbryn !

Styling af øjenbryn

Alle de kvinder, der henvender sig til alle mulige tricks for at være mere smuk. For dette er de henvender sig til makeup teknikker. Men før vi begynder en makeup,