Anesi


Anesi er et internationalt mærke af hudpleje, der var født i Madrid, Spanien. Med en oplevelse over 40 år i den kosmetiske industri, DRV-gruppen har solgt produkter i mere end 85 lande verden over. Anesi indført altid den mest avancerede teknologi og de aktive ingredienser er af naturlig oprindelse, klassiske og effektive. Virksomheden har foreslået fra starten en bred vifte af kosmetik, der er oprettet specifikt til at opfylde alle standarder for skønhed og wellness. Linje af behandlinger, der er simpelt, det trin-for-trin og er tilpasset til hver enkelt kunde, ved hjælp af en protokol sensoriske. Så alle disse begreber har et enkelt navn: Anesi.

De bedste resultater er opnået med Anesi


Anesi kombinere filosofi for maksimal komfort med undersøgt formler teknologiske tæt sammen for at give maksimal effektivitet. Ingredienserne er meget varieret, med uddrag af marine alger fra indflydelse af middelhavet, som skaber nye fremskridt, kosmetik og formler yderst effektiv. Alle Anesi produkter er skabt i laboratorier, der arbejder aktivt for at hver formel og anvender forskellige metoder, afhængigt af behov hver person.

Anesi er et brand skabt i Europa , der bruger de retningslinjer og krav, skønhed fransk. Også, at i lægger vægt på et tæt forhold til kosmetologer, fordi de er de personer, der kender bedst de behov hos kunderne, de forskellige typer af hud og dermed udvikle en passende behandling.
Anesi billede kombinerer vanguard med klassicismen, og beholdere, der er specielt designet til at afspille blødhed og harmoni.

Anesi tilbyder en bred vifte af professionelle produkter til hudpleje. Anesi produkter, der er beregnet til modellering og muskel, såsom massage olier, cremer, geléer og lotions, der inkluderer kollagen og elastin, der er væsentlige elementer, der hjælper med at forbrænde fedt og vægttab, hvilket eliminerer samtidig det overskydende vand fra kroppen. Der er specielt designet med urteekstrakter, majs olie, soja og sesam Anesi produkter renser, regenererer huden, forny celler, forhindre fremkomsten af strækmærker og øge elasticiteten.

Anesi cremer er designet til hver hud
type: tør, følsom, fedtet, blandet, eller ældre, der har en stærk regenererende virkning. Anesi creme, formuleret til alle hudtyper og er designet til specielt tør hud giver hydrering, fastholde vand i porerne, styrker processen med afgiftning og giver din teint. Også, Anesi har skabt en speciel creme, der er designet til fedtet hud eller acne, hvad helbrede ar og bumser effektivt, reducere ujævnheder, mens du holder en hydreret og sund teint.

Hvis indtil nu cellulite er et problem, nu kan vi sige farvel til hende, fordi Anesi kommer med en forbedret formel, som er udviklet til at reducere synlig udseende af "appelsinhud". Med hjælp af fysiske øvelser og massage med Anesi kan få utrolige resultater, fordi de overskydende vand er fjernet.

Så, Anesi cellulite creme, på grund af dets ingredienser af carnitin og koffein, fører til dilatation af blodkar, stimulerer lymfe cirkulation og fjerne fedtvæv. Med disse aktive ingredienser, som cremen formår at reducere synlige cellulite, mens du holder fast og fugtet hud.


Seneste artikel


Anti-cellulite creme

Cellulite creme

Cellulite er et problem for mange kvinder. De fleste af dem bruger en hel masse penge på behandlinger for at slippe af med denne gene, men ikke hver gang de giver de ønskede resultater.