American Crew

American Crew er en hårpleje selskab for mænd. Over tid, mange barber butikker, er forsvundet, bliver erstattet med saloner henvender sig primært til kvinder. Brand lægger vægt på at billedet af mænd, der ønsker at se bedre ud, og at fremme en livsstil, der fokuserede på elegance. American Crew er mere end en livsstil, en milepæl i historien om pleje til mænd, være en leder, der opfylder behovene hos alle stylister. I dag, dette mærke fortsætter med at udvikle sig som en af de mest innovative og interessante virksomheder. Dette er en sand pioner i kunsten af stil og den mest innovative og eksklusive produkter til mænd.

American Crew udelukkende for mænd


American Crew, udelukkende er et mærke for mænd, der omfatter en bred vifte af pleje produkter, fra styling, hårpleje og kropspleje, at intimbarbering produkter.
American Crew Shampoo har fugtgivende egenskaber, der giver balance, renser og styrker håret og hovedbunden. Det er en kombination mellem tre typer af overfladeaktive stoffer, med blid rengøring egenskaber, der giver en rensende effekt. Uddrag fra salvie blade og kamille reducere de bakterier, der giver glans og beskytter håret farve. Til gavn for alle hårtyper, dette produkt er baseret på planter, med antioxidant egenskaber, det er beregnet til at give kontrol over sebum produktion, reducere bacteries, hvilket gør håret silkeblødt og fuld af liv.
American Crew Daglige Fugtgivende Shampoo med udtræk af timian og rosmarin, styrker og fugter hovedbunden, tilføjer glans, bliver sammensat med naturlige olier, velegnet til normalt eller tørt hår.

American Crew Balsam toner og styrker hovedbunden, har en frisk, styrkende effekt, ideel til et sundt hår. Dette produkt genopliver håret og ikke irritere hovedbunden.

Den intimbarbering American Crew Formel med planteekstrakter, er stærke antioxidanter, som ikke tør hud. Takket være aloe vera ekstrakt og avocado olie, disse barberprodukter giver maksimal beskyttelse til tør hud, der kræver hydrering. Eukalyptus olie, vitamin E, avocado olie og sweet almond olie har den rolle at beskytte irriteret hud, som fugter. Vitaminer A og B beskytter mod UV-stråler og beroliger huden.

American Crew hair gel, med anti-peeling formel, der er beriget med naturlige ekstrakter, såsom vitamin B5, som tilføjer glans og tæt hårlag følelse. Dette produkt indeholder ikke alkohol, har en lav Ph-værdi for at forhindre udtørring af hovedbunden, for at bibringe en ekstraordinær glans, er ikke opfede håret, og det kan nemt distribueres.